Gay Ho Chi Minh · Diensten

Gay Ho Chi Minh · Diensten

Onze verzameling van Gay-bedrijven, dienstverleners en LGBT-organisaties in Ho Chi Minh-stad.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Exclusive: FREE Souvenir from Vietnam

Gidsdiensten in Vietnam, gerund door een LGBT-vriendelijke Vietnamese man die al meer dan 7 jaar in de toeristenindustrie heeft gewerkt.

See Vietnam biedt privé- en op maat gemaakte reizen aan die door TripAdvisor uitstekend zijn beoordeeld. Je leert de geschiedenis van Saigon kennen, bezoekt de Mekong Delta om de grootste "rijstmand" van Vietnam te ervaren en ontdekt de buiten de gebaande paden gelegen landen.

Bijgewerkt: 21-nov-2019

493/32C CMT8 St, Ward 13, District 10, Ho Chi Minh

weekdag: 08:00 - 21:00
weekend: 08:00 - 21:00 uur

4.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 63 stemmen Stemmen

Privérondleiding in Ho Chi Minh-stad. I Tour Vietnam neemt gasten mee op een motorfiets om te genieten van de populaire culturele attracties, het eten en de winkels van de stad.

Cliënten rijden samen met hun lokale gids op de motor.

Bijgewerkt: 21-nov-2019

80 Lac Long Quan, P 3, Q 11, Ho Chi Minh

weekdag: 08:00 - 22:00
weekend: 08:00 - 22:00 uur

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.