Philly

De beste LGBTQ-vriendelijke hotels in Philadelphia

Vind de perfecte plek om te verblijven in Philadelphia

Philly is niet alleen rijk aan geschiedenis en cultuur; het heeft ook een uitstekende selectie hotels die LGBTQ+ reizigers van harte verwelkomen. Of je nu houdt van de drukte van de binnenstad of van de charme van een boetiekhotel, er is altijd een plek speciaal voor jou. Laten we een aantal van onze favoriete verblijfplaatsen in Philadelphia bekijken.

Cambria Hotel and Suites Philadelphia.png

In het hart van de kunstscene van Philadelphia aan South Broad Street, de Cambria Hotel & Suites biedt luxe voorzieningen en een populaire bar op het dak, Attico, waar u kunt genieten van de mediterrane en Amerikaanse keuken terwijl u geniet van een prachtig uitzicht op de stad. Iets verderop in de straat ligt de DoubleTree van Hilton Philadelphia Center City is een populaire keuze voor zakenreizen.

Voor een meer intieme ervaring biedt de Morris House hotel biedt boetiekluxe in een historische omgeving (het gebouw is een nationaal historisch monument), met kamers met charmante historische details. In de buurt, zowel de Fairfield Inn & Suites en Holiday Inn Express Midtown bieden comfortabele, eenvoudige accommodatie met gratis ontbijt en gemakkelijke toegang tot de bruisende winkels en eetgelegenheden langs 13th Street.

Fairfield Inn & Suites Philadelphia (1).png

In het centrum vind je Canopy by Hilton, gelegen in het gerestaureerde 19e-eeuwse Stephen Girard-gebouw. Dit hotel combineert ouderwetse charme met moderne flair en beschikt over een brasserie op de begane grond en een chique eethoek in de openlucht. Op dezelfde manier is de Gildehuis Hotel is gevestigd in een gebouw met een erfenis die verband houdt met de empowerment van vrouwen en biedt prachtig ontworpen suites en voorzieningen afkomstig van lokale bedrijven die eigendom zijn van vrouwen.

In Philly's Gayborhood, de Alexander Inn en Sonder bij de Arco bieden duidelijk verschillende vibraties; de Alexander met zijn huiselijke charme en Sonder met zijn moderne woonkamer in appartementstijl. Deze plekken zijn ideaal voor bezoekers die midden in de meest kleurrijke en levendige wijk van Philly willen zijn. De Gaybars liggen direct voor de deur.

Sonder door Arco.png

Of u nu kiest voor de artistieke sfeer van de Avenue of the Arts of de historische charme van het Morris House, elk van deze accommodaties biedt een speciaal stukje charme van Philadelphia.

Hotels in Philadelphia zijn doorgaans het drukst tijdens de lente- en herfstseizoenen. De maanden april tot en met juni en september tot en met oktober kennen vaak een piek in het toerisme.

 

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Meer Gay Travel News, Interviews en Features