De beste Gaybars in Soho

De beste Gaybars in Soho

Bekijk onze gids voor de beste Gaybars van Soho.

Soho heeft enkele van de beste Gaybars in Londen en is de grootste Gaybuurt van het VK. Het ligt in het hart van Londen, tussen Mayfair en Covent Garden. In het centrum van Soho vind je Soho Square: in de zomer een fijne plek om te zitten en iets te drinken. Soho Square werd in 1661 gesticht om het herstel van de monarchie te markeren. Op het plein staat nog steeds een standbeeld van Karel II. Tegenwoordig is het meer een kruispunt tussen verschillende staten van overdaad, met Oxford Street net in het noorden, ideaal om te winkelen, en de sekswinkels en bars van Soho in het westen en zuiden voor een flinke dosis hedonisme.

Rondom Soho Square vind je veel van de beroemdste Gaybars van Londen. Dit deel van de stad is al lang een toevluchtsoord voor Gay's en bohemiens. In het naoorlogse tijdperk was het vol met bordelen, ondergrondse drinkholen, vaargebieden en Gaybars. Soho was een synoniem voor zonde. Bars zoals de Colony Room werden legendarisch. Je zou je een weg naar beneden een vuile trap vinden om felle groene muren, diverse wino's en de woeste figuren van Muriel Belcher of Ian Board, de meest onbeschofte tollenaars in Londen te vinden. Het was het soort plaats waar je Francis Bacon een rondje drankjes voor iedereen zou zien kopen. Peter O'Toole stond erom bekend langs te komen. Als je saai bleek te zijn, zou Ian Board je overladen met beledigingen en weigeren je van dienst te zijn.

Toen de Kolonie in 2008 haar deuren sloot, betekende dat het einde van een tijdperk. Een nieuwe Soho was in opkomst. Rijker, minder bohemien maar nog steeds erg Gay. Het Soho van vandaag is misschien minder baldadig, maar het heeft nog steeds zijn anarchistische geest. Het is de plek om naartoe te gaan als je wilt feesten in het centrum van Londen. Je moet beginnen met je spullen door de wereldberoemde Old Compton Street te struinen - je zult zeker een paar ogen van mensen krijgen zoals jij!

Op zoek naar de beste Gaybars in Soho? Zoek niet verder.

Yard Bar

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

De tuin

The Yard is misschien wel onze favoriete Gaybar in Soho. Het is gelegen aan de Rupertstraat. De ingang is iets minder opvallend dan sommige van de andere Gaybars in Soho. Een bescheiden zwart bord leidt je naar de binnenplaats. In de zomermaanden zit het terras altijd vol. De klanten zijn meestal goed gekleed - er is genoeg eye-candy in dit etablissement. Het is niet leeftijdsdiscriminerend, dus je zult disco-poppen van in de twintig en disco-papa's van in de vijftig zien. Er is een bar beneden en ook een bar boven met een klein terras.

Het is een geweldige plek om een ​​Gay-avondje uit in Soho te beginnen of eindigen. Je kunt naar The Yard komen om met vrienden te kletsen - de muziek is niet zo hard dat je elkaar niet kunt horen, zoals in sommige bars! Het is ook een goede plek om een ​​eerste date mee te nemen, bij voorkeur voordat het te druk wordt. Stel dat je date een teleurstelling is, dan zou je de weg naar kunnen inslaan Zweetbak sauna. Maar wat als je date ook hetzelfde idee had en je elkaar tegen het lijf loopt? Dat zou lastig zijn.

Ga naar The Yard

G-A-Y Bar

G-A-Y Bar

G-A-Y is een instelling in zowel Londen als Manchester. Het bevindt zich in Old Compton Street - je kunt het niet missen. Het opzichtige roze bord staat op de deur en het personeel staat vaak buiten om je binnen te lokken met drankbonnen en polsbandjes. Binnenin zie je muziekvideo's op elke muur. Verwacht camp-pophits. G-A-Y Bar trekt meestal een jonger publiek. Het heeft ook enkele van de grootste sterren in de muziek aangetrokken: het is een van de weinige kleine locaties waar intieme optredens van megasterren als Lady Gaga en Madonna worden gehouden. Naarmate de nacht vordert, gaan feestgangers een beetje verder op de weg naar G-A-Y Laat.

De G-A-Y merk is het meest herkenbare van alle Gaybars in het VK.

gaan naar G-A-Y Bar

DORP Soho

DORP Soho

VILLAGE, een nietje in de Gayscene van Soho, bestaat al sinds 1991. Sindsdien is het een grote aantrekkingskracht op de slimme jonge dingen van Soho. Het is aan de overkant van de weg De tuin, dus ideaal voor barhoppen. VILLAGE Soho biedt onderdak aan enkele van de beste go-go-dansers van Londen. Het is een vrij intieme ruimte, dus het kan zijn dat je tegen mensen aanloopt, vooral tijdens happy hour.

Het is zeven dagen per week geopend van 4 uur tot laat.

Ga naar VILLAGE SOHO

Ze

Ze Soho

She Soho is de enige toegewijde lesbische bar in Soho. Het bevindt zich in Old Compton, in het hart van de actie. She Soho is een bar en neemt de vorm aan van een club naarmate de nacht vordert. De beste dames van de Londense avond betreden de dansvloer en het feest kan beginnen. Ze organiseert ook stand-up comedy-avonden, cabaretevenementen en drag king-avonden zoals "zin in een femme?" Ik denk dat we dat allemaal doen! Ze wordt volledig bemand door vrouwen. Kunnen mannen binnenkomen? Ja, mannelijke bondgenoten kunnen meedoen, zolang ze worden vergezeld door vrouwen.

Het is jammer dat Londen niet meer lesbische bars heeft. Maar totdat het zover is, is She Soho meer dan genoeg voor een geweldig avondje uit.

Ga naar She Soho

Vrijheidsbar Soho

Vrijheidsbar Soho

Een stijlvolle cocktailbar in het hart van gay Soho, dit is een goede keuze als je op zoek bent naar een iets meer verfijnde avond uit. Misschien breng je de wereld op de been met een paar vrienden over een paar kosmopolieten. Stel dat de stemming je in beslag neemt en je zin hebt om een ​​minder verfijnde fase van de avond binnen te gaan, dan zijn de mogelijkheden vrij eindeloos. Dat is het geweldige aan Soho: je kunt in een oogwenk van classy naar trashy en weer terug. Soho herbergt talloze bars, clubs en restaurants.

Freedom Bar Soho is populair bij West End-artiesten. De sfeer is passend theatraal en de cocktails zijn erg bouji.

Ga naar Freedom Bar Soho

KU BAR

KU-balk

OK, dus misschien spelen we een beetje vals! KU Bar ligt aan de overkant van de weg in China Town, maar eerlijk gezegd, het is letterlijk vijf minuten lopen van Soho. Dit is ongetwijfeld een van de beste Gaybars en Gayclubs in Londen. De bar is goed te bezoeken voor een vroeg drankje voordat je naar de bars in de buurt van Old Compton Street gaat, of nadat je je vrienden hebt bijgepraat en klaar bent om te dansen. De barmannen zien er waanzinnig goed uit en zijn vaak shirtloos. Ga naar beneden naar KU Club als je klaar bent om te feesten. Stel dat je vrijgezel bent en op zoek bent om te spelen, dan dwalen je ogen vaak rond op deze plek - zeg het maar.

In onze uitgebreide ervaring komen veel van de beste Gay-avonden in Soho tot een bevredigende conclusie bij KU Club.

Ga naar KU Bar

Omstreeks Soho

Omstreeks Soho

Circa heeft zich het afgelopen decennium gevestigd als een van de beste Gaybars van Soho. Het trekt meestal goed geklede 20 en 30 plussers aan. In het weekend kan het druk worden en is het een vrij kleine ruimte. Circa is zeven dagen per week geopend tot 1 uur. Met andere woorden, het sluit wanneer de clubs interessant beginnen te worden. Het barpersoneel is erg prettig voor de ogen.

Je kunt ook buiten op het terras zitten en wat mensen kijken. Soho is overigens een van de beste plekken op aarde om mensen te kijken.

Ga naar Circa Soho

Vrijheidsbalk

Rupert Street

Gelegen aan Rupert Street, dit is een van de meest levendige Gaybars in Soho. De barmannen hebben de neiging om vesten te dragen en trekken nogal wat aandacht. Het zit 's avonds altijd vol, maar overdag kan het rustiger zijn. Rupert Steet is ook een goede keuze voor cocktails vóór het theater. Het happy hour loopt van 12-8 uur, dus dat zijn acht happy hours op rij.

Ga naar Rupert Street

Vriendelijk

Friendly Society

Een van onze favoriete Gaybars in Soho, het is zeker een bezoek waard als je het kunt vinden! Friendly Society is een bar in de kelder. Soho was ooit de geboorteplaats van kelderbars, waarvan vele moreel twijfelachtig waren. Toen de licentiewetten strenger waren, moesten bars eerder sluiten. Sommige Soho drinkholen werden "leden" clubs in plaats van cafés. Ze mochten later open blijven - veel van hen waren kelderbars. Uit het oog uit het hart, zie je. Het Soho van vandaag is heel anders. The Friendly Society is chic en een magneet voor goedgeklede mensen. Het is een geweldige keuze voor een Gay-avondje uit in Soho.

Ga naar Friendly Society


Gepubliceerd: 06-sep-2021 door Alex | Laatst bijgewerkt: 24-mei-2022
on: Gay Londen


Rondleidingen en ervaringen in Londen

Blader door onze zorgvuldig geselecteerde selectie van tours in Londen van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.


Aanbevolen hotels in Londen