Two Hotel Berlin By Axel

4-Sterrenhotel in Bundesallee 31a, Berlijn, Duitsland

Waarom Travel Gay houdt van dit hotel?

2018 meest geboekt
2018 meest geboekt

Top 100

8.2

Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 151 stemmen

tarief Twee Hotel Berlijn bij Axel
Alleen volwassenen. Gay-populair.

Hotelbeschrijving

Axel Hotels is een hotelketen die zich richt op de LGBTIQ+ gemeenschap. Maar eerst en vooral hebben ze een vrije en tolerante samenleving gecreëerd, waarin diversiteit en respect worden gewaardeerd, en waar iedereen in gelijke mate welkom is, zonder afbreuk te doen aan hun genderidentiteit en -expressie. 

TWO Hotel Berlin door Axel is gelegen aan de Bundesallee, in de mythische wijk Charlottenburg-Wilmersdorf, die vrije tijd, winkelen en meer dan goede gastronomie combineert.

Het hotel ligt op slechts een paar minuten afstand van de beroemdste winkelstraat Kurfürstendamm, gelegen in de beroemde Gaywijk Schöneberg, en beschikt over 86 moderne kamers met de nieuwste technologie.

TWO Hotel Berlin is de perfecte plek om jezelf te verwennen en plezier te hebben, altijd trouw aan Axel's concept van stijl, design, comfort en kosmopolitische omgeving.

TWO Hotel Berlin by Axel beschikt over een restaurant en een wellnessruimte met fitnessruimte, hamam en jacuzzi waar u kunt genieten van de unieke Axel Hotels-sfeer en de heterovriendelijke filosofie.

Diensten en faciliteiten

Airconditioning

Bar

Restaurant

Terras

Fitness

Ander protocol

Kluis

Wi-fi

Internettoegang

Rolstoel toegankelijk

Kies uw kamers op Twee Hotel Berlijn bij Axel

Kamers en gasten
1 Studio's 2 Volwassenen
Dit hotel is volgeboekt voor deze data. Wijzig uw data om de beschikbaarheid te controleren of een alternatief hotel te zoeken Berlijn

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.