Houston Gay Dance Clubs

Houston Gay Dance Clubs

Houston heeft een ongelooflijk nachtleven met veel uitgaansgelegenheden. Bekijk onze lijst met de beste Gayclubs in Houston.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Gay-nachtclub in Houston met twee verdiepingen, terras en balkon. Blur organiseert verschillende leuke thema-avonden, waaronder door DJ's gehoste dansfeesten.

Gelegen in Montrose. Populair bij jong LGBT-publiek. Open van donderdag tot en met zondag.

Eigenschappen

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 13-okt-2020

710 Pacific St, Houston

weekdag: do, vr 22: 30-02: 00
weekend: 22: 30-02: 00

2.6
Publieksbeoordeling

Vanaf 60 stemmen Stemmen

Een populaire Gaydansclub onder de Latijnse gemeenschap. Crystal bedient sinds de jaren 80 de LGBTQIA + en Latijns-Amerikaanse menigten in Houston.

De locatie heeft een chique maar gastvrije uitstraling, met tv's die overal muziekvideo's afspelen en een full-service bar.

Gelegen in de wijk Bellaire.

Eigenschappen

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 13-okt-2020

6680 Southwest Freeway, Houston

weekdag: di, wo, vr 21: 00-03: 00
weekend: 21: 00-03: 00

4.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Gay-nachtclub in Houston Heights. Viviana's biedt Latin DJ's, zangers en talentenjachten. Mocht je op een zondag langskomen, dan krijg je misschien wat van Viviana's hete mannelijke strippers te zien.

Viviana's is een populaire keuze voor feesten na sluitingstijd en biedt dragshows en een gastvrije feeststemming. Open op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond.

Eigenschappen

bar, muziek, dans, live muziek

Bijgewerkt: 13-okt-2020

4624 Dacoma St, Houston

weekdag: vr 20: 00-02: 00
weekend: 20: 00-02: 00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.