Wie Wij Zijn

bedankt voor het bezoeken Travel Gay

We streven ernaar u te helpen bij het vinden van de beste Gaybars, nachtclubs, sauna's, spa's, stranden, winkels en meer, samen met interessante reisideeën en fantastische aanbiedingen. Voor elke bestemming lichten we enkele van de allerbeste hotels voor Gayreizigers uit. Travel Gay is eigendom van OUT4YOU Ltd, een in het VK geregistreerd bedrijf dat eigendom is van en beheerd wordt door een Gayteam. We hebben uitgebreide kennis uit de eerste hand van Gay Europa, Amerika en Azië, ondersteund door een netwerk van lokale contacten in elke regio.  

Onze achtergrond

TravelGay.com begon zijn reis als Travel Gay Thailand in februari 2011. In juli 2011 werd de website Travel Gay Azië met aanvullende dekking van Hong Kong, Singapore en Taipei. Verdere uitbreiding zag de toevoeging van Indonesië, Cambodja, Maleisië, China en de Filippijnen om snel de toonaangevende reiswebsite voor Gay's in Azië te worden. In 2012, Travel Gay Europa werd gelanceerd met populaire Gayreisbestemmingen over het hele Europese continent.

Nu met tientallen miljoenen views per jaar, Travel Gay is de meest bezochte Gayreiswebsite op aarde. Overgenomen in 2018 door OutOfOffice.com, 's werelds toonaangevende LHBT-reisspecialisten op maat, Travel Gay's doel is om te blijven en te groeien als 's werelds toonaangevende LGBTQ-reiswebsite. 

Ons statuut is Out4You Ltd, Sovereign House, Church Street, Brighton, BN1 1UJ, Verenigd Koninkrijk. U kunt contact met ons opnemen via e-mail op info@travelgay.com

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.