Jakarta mannelijke massagespa's

Jakarta mannelijke massagespa's

Wilt u ontspannen in de handen van een bekwame mannelijke masseur? Bezoek een van deze mannelijke massagespa's in Jakarta.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Exclusief mannelijke massagespa in Zuid-Jakarta, met 16 privébehandelkamers.

De mannelijke therapeuten van Sphinx bieden traditionele Javaanse massages, bodyscrubs, 'Asmaragama Spa' (waarvan wordt aangenomen dat deze afrodiserende eigenschappen bezit) en een Caligula-hot tub met zout of melk.

Eigenschappen

massage

Bijgewerkt: 21-nov-2019

Jalan Kemang Utara IX, Ruko Tiara Buncit, Block C22 (Behind KFC) Basmar Mampang, Jakarta


3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 171 stemmen Stemmen

Brown biedt een scala aan massageservices voor mannen. Afhankelijk van het tijdstip van de dag kan er een selectie zijn van ongeveer 30 professionele en getalenteerde mannelijke masseurs.

Er zijn verschillende behandelingsopties beschikbaar.

Eigenschappen

massage

Bijgewerkt: 21-nov-2019

Jalan Doktor Saharjo, Jakarta

weekdag: 10:00 - 23:00
weekend: 10:00 - 23:00 uur

2.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 76 stemmen Stemmen

Exclusief herenbadhuis en massagespa in Zuid-Jakarta. Diensten omvatten lichaamsmassages, bodyscrubs, maskers, detox-cholesteroltherapie, 'Face Point' (Totok Wajah) en oorkaarsen

Er zijn 4 privé Hammam (bad) kamers, plus een extra Hammam voor gedeeld gebruik door een paar vrienden. Open vanaf 10 uur.

Eigenschappen

stoombad, massage, spa

Bijgewerkt: 21-nov-2019

148 Jalan Asembaris Raya, Kebon Baru Tebet, Jakarta

weekdag: 10:00 - 22:00
weekend: 10:00 - 22:00 uur

2.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 89 stemmen Stemmen

Jakarta · out-call-massage

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.