Kerkrade Gay Sauna's

Kerkrade Gay Sauna's

Bekijk Sauna Joe, de enige Gaysauna in Kerkrade.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Gay sauna in Kerkrade, met moderne faciliteiten op twee verdiepingen waaronder een grote jacuzzi, zwembad, stoombad, sauna, loungeruimte, privécabines, lockers, donkere kamer, bar.

Gratis wifi. Gratis condooms en glijmiddel verstrekt. Sauna Joe organiseert twee keer per jaar poolparty's, met dj's en shows. Kijk op hun Facebook-pagina of website voor aankomende evenementen.

Toegang 14.50 €. Kortingen voor jonge jongens (27 en jonger) 10 €.

Functies

bar, muziek-, restaurant, winkel, internettoegang, zwembad, stoomcabine, sauna, zonneterras, jacuzzi / warm zwembad, relaxcabines, donkere kamer

Bijgewerkt: 23 juli 2021

Nieuwstraat 110, Kerkrade

Weekdag: 11:00 - 00:00
Weekend: 13:00 - 03:00 / 23:00

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 86 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.