Gaybars in Klagenfurt

Gaybars in Klagenfurt

Klagenfurt heeft een compacte maar vriendelijke Gayscene. Bekijk de beste Gaybars en LGBT-populaire dansclubs in de stad.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Gezellige bar & ontmoetingsplaats voor LGBT in het centrum van Klagenfurt, Oostenrijk. Stadtkrämer is geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 8 uur.

Functies

bar, muziek, dans, live muziek

Bijgewerkt: 06 juli 2021

Spitalgasse 11, Klagenfurt

Weekdag: 8:00 uur tot 2:00 uur
Weekend: 8:00 uur tot 2:00 uur Zo: GESLOTEN

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen Stemmen

Strass is sinds 2007 een favoriete bar van de LGBT-gemeenschap in Klagenfurt. Deze loungebar is gevestigd in een 400 jaar oude gewelfde kelder en biedt een ideale ruimte voor feesten en sociale bijeenkomsten.

Rokersruimte en gratis WiFi beschikbaar. Gelegen in het centrum van Klagenfurt, vlakbij het stadstheater.

Functies

bar, muziek

Bijgewerkt: 06 juli 2021

Theatergasse 4, Klagenfurt

Weekdag: vr 8 uur tot 12 uur
Weekend: 8 uur tot 4 uur

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.