Koh Phangan · Gayscene

Koh Phangan · Gayscene

Koh Phangan staat bekend om zijn maandelijkse Full Moon-feesten en heeft een zeer gastvrije Gayscene, met verschillende Gaybars en Gayvriendelijke locaties op het eiland.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Door Gay's beheerde bar en pension in het hart van het stadscentrum van Thong Sala op Koh Phangan. For You serveert een breed scala aan lekkere cocktails en heerlijk eten.

De vriendelijke service en de centrale ligging van de bar maken het een perfecte plek om te beginnen, eindigen of een leuk avondje uit te hebben. Probeer hun beroemde hamburgers en Franse crêpes. De ontspannen, ruimdenkende sfeer van de bar trekt zowel Gayseksuele als heteroseksuele klanten aan.

Voor jou guesthouse boven biedt gezellige, betaalbare kamers met airconditioning en gratis WiFi.

Eigenschappen

bar, gratis wi-fi

Bijgewerkt: 16-aug-2019

145/1 Moo 1, Soi Krung Thai, Koh Phangan


3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen Stemmen

Deze gezellige bar en bistro in lesbische handen ligt direct aan het strand. De mooie Franse gastheren Melanie en Karinne zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt.

Alcove serveert een geweldig menu met heerlijke wijnen, kazen, delicatessenzaken, geroosterde eendenbouten, salades en nog veel meer. Perfect voor zonsondergangen en populair bij de LGBT op zondag wanneer er livemuziek en vuurshows zijn.

Alkoof Bungalow biedt voordelige kamers in de buurt van het strand met gratis WiFi.

Eigenschappen

bar, muziek, live muziek, restaurant, gratis wi-fi

Bijgewerkt: 16-aug-2019

15/1 Moo 6, Hingkong Beach, Koh Phangan

weekdag: 08:00 - 21:00
weekend: 08:00 - 21:00 uur

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 53 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.