Gay Koh Samet · Restaurants

Gay Koh Samet · Restaurants

Je hebt keuze te over als het gaat om lekker eten op Koh Samet. Dit zijn slechts enkele van onze favoriete restaurants op het eiland.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Red Ginger is uitgeroepen tot een van de beste restaurants van het eiland en biedt een creatief menu met Thaise en westerse gerechten in een gezellige, vriendelijke sfeer.

Een leuke afwisseling als je de strandbarbecues en nachtelijke vuurshows beu bent. Aanbevolen.

Eigenschappen

restaurant

Bijgewerkt: 18-nov-2019

Hat Sai Kaew, Koh Samet


4.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

Een van de meest gevestigde en populairste restaurants op Koh Samet. Jep's, gelegen aan het strand van Ao Phai, biedt een gevarieerd menu dat zowel westerse als Thaise smaken aanspreekt.

Er is een 'fire man show' die uw diner op smaak brengt. Niet de grootste show hier, maar misschien wel het leukste om te zien. Kom rond 8 uur aan om een ​​goede stoel te krijgen.

Eigenschappen

café, restaurant, strand

Bijgewerkt: 18-nov-2019

106 Moo 4, Ao Phai, Koh Samet


4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Populair en bekend restaurant op Samet. Ploy Talay ligt aan Haad Sai Kaew en serveert Thaise en westerse gerechten en een barbecue met zeevruchten voor een goedkope prijs.

De eigen bar serveert een breed scala aan bier, cocktails, smoothies en andere dranken. Probeer hun kokosshake met een shot rum!

Net als veel andere locaties aan het strand hier, biedt het restaurant live bands en 'Fire Man Show'. Kom vroeg aan om een ​​'strandtafel' te bemachtigen met een goed zicht op de show.

Eigenschappen

restaurant

Bijgewerkt: 16-aug-2019

82 Moo 4, Hat Sai Kaew, Koh Samet


4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 54 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.