Koh Samui Gay Dance Clubs

Koh Samui Gay Dance Clubs

Hoewel er geen 'exclusief Gay'-nachtclubs zijn op Samui, worden een paar nachtclubs in Chaweng bezocht door Gayseksuele inwoners en toeristen.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Populaire nachtclub met een groot Gay-publiek (zowel toeristen als lokale jongens), vooral tussen 11 en 2 uur (waarna het feest doorgaat naar de Sound Club).

Deze donkere, energieke club ligt direct tegenover Green Mango en staat bekend om luide dansmuziek, Sangsom-whiskyemmers, sterk Thais bier en leuke avondjes uit.

Eigenschappen

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 26-okt-2020

Chaweng Beach Road, Samui


3.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Een van de eerste nachtclubs die op Koh Samui is geopend. Green Mango is nog steeds een populaire bestemming bij feestgangers. De grote dansvloer in de open lucht trekt een goede mix van mensen aan - buitenlanders, lokale bewoners, expats, Gay's, rechte stukken, niet-zo-rechte stukken, enz.

Gelegen in het centrum van Chaweng, dicht bij de andere bars, heeft de club een leuke feestvibe.

Eigenschappen

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 26-okt-2020

Chaweng Beach Road, Samui

weekdag: 18:00 - 02:00
weekend: 18:00 - 02:00 uur

3.1
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.