Gay Bars in Kyoto

Gay Bars in Kyoto

Terwijl de belangrijkste Gayscene zich in Osaka bevindt, zijn er enkele Gayseksuele, LGBT-vriendelijke bars, cafés en restaurants in Kyoto.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Alleen voor mannen, buitenlandse Gaybar in Kyoto. Apple serveert wijn, bier en een scala aan alcoholische dranken. Er is gratis karaoke voor iedereen die wil zingen.

Open vanaf 8 uur, gesloten op maandag.

Functionaliteiten

bar, muziek, karaoke

Bijgewerkt: 21-nov-2019

3F Kobayashi Bldg, Kiya-machi Street, Shimogyo, Kyoto

weekdag: di-vr 20:00 - 04:00
weekend: 20:00 - 04:00 uur

3.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen Stemmen

[inlinebig3 link = ”https: // www.travelgayasia.com/gay-kyoto-hotels/ ”image =” https: // www.travelgayasia.com/wp-content/themes/tga/images/Hotels-Travel-Gay-Asia.jpg ”line1 =” Room Service? ” line2 = ”Gay Kyoto Hotel Guide 2018 ″] [/ inlinebig3]

Een café-loungebar in bezit van Gay's, gehuisvest in een 110 jaar oud herenhuis in Kyoto in de traditionele wijk Nishijin.

Jam Jar serveert authentieke espresso, vers gezette koffie, geïmporteerde wijn en lichte maaltijden. Engels sprekend personeel. Open van dinsdag tot en met zondag. Er is ook ruimte te huur.

Functionaliteiten

bar, café

Bijgewerkt: 21-nov-2019

758-2 Higashi, imakoji-cho, Kyoto

weekdag: di-vr 10:00 - 18:00
weekend: 10:00 - 18:00 uur

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 52 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.