Gay sauna's in Las Vegas

Gay sauna's in Las Vegas

Als je op zoek bent naar een hete tijd in de woestijn van Nevada, bekijk dan onze gids voor de beste Gaysauna's in Las Vegas.

Kuma Club is het nieuwste door Gay's gerunde badhuis van Las Vegas in het hart van de Gaywijk van Las Vegas. Op loopafstand van de beste Gaybars en nachtclubs van Las Vegas - FreeZone, Quadz en Piranha.

Kuma Club is 365 dagen per jaar geopend, dus als u op zoek bent naar een ontspannende spa voor Gay's, bi-, transgenders of nieuwsgierige mannen, dan is Kuma Club Las Vegas de nieuwste en populairste plek om te ontspannen en plezier te hebben!

Kuma Club Las Vegas organiseert een mix van spa-fantasie en nachtclub-ervaringen buiten kantooruren. Het doel is om een ​​wilde, leuke, vrijgevochten, maar toch veilige en respectvolle omgeving te bieden voor iedereen om hun fantasieën te verkennen.

Bekijk hun officiële website en evenementdetails voor de vele terugkerende evenementen in de sauna hier.

Kenmerken

muziek, privé douchegelegenheid, sauna, stoomkamer, donkere kamer, doolhof, cruise / fetisj, kluisjes, jascheck / beveiligde opslag, gratis condooms & glijmiddel, internettoegang, gratis wifi, alleen volwassenen, lidmaatschap vereist

Bijgewerkt: 25 mei 2022

700 E Naples Drive #107, Las Vegas

Weekdag: 4:6 - XNUMX:XNUMX
Weekend: 4:6 - XNUMX:XNUMX

Hawk's Gym is de enige door Gay's beheerde en geëxploiteerde saunaclub in Las Vegas, waardoor het een aantrekkelijke hotspot is voor Gaymannen.

Deze stomende Gaysauna staat bekend om het organiseren van speciale evenementen.

Voorzieningen zijn onder meer een stoombad, sauna, douches en voldoende ruimte om te spelen, of je nu een privékamer hebt of niet.

Kenmerken

sauna, fitnessruimte, donkere kamers, cruise, fetisj, stoombad

Bijgewerkt: 25 mei 2022

953 E Sahara Ave #35 B-102, Las Vegas


3.1
Publieksbeoordeling

Vanaf 137 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.