Lima Gay Sauna's

Lima Gay Sauna's

Op zoek naar een Gaysauna in Lima? Zoek dan niet verder, wij staan ​​voor u klaar.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Sauna 240Club is een populaire en waarschijnlijk de beste en schoonste Gaysauna in Lima, gelegen in het noorden van de stad tussen Centro Historico en Jesus Maria barrios.

We raden aan om een ​​taxi te nemen, omdat de meeste onze favoriete hotels zijn in Miraflores of San Isidro, dat is vrij ver om te lopen.

Ter plaatse krijgt u toegang tot een droge sauna, stoombad, donkere kamer, videokamer, massagecentrum en douches voor uw plezier.

Er is ook een bar, keuken en gratis extra handdoeken als je klaar bent of als je even wilt pauzeren.

Er vinden regelmatig evenementen plaats in de sauna, dus check hun Facebook-pagina voor meer info.

Functies

bar, keuken, privékamers, droge sauna, stoombad, donkere kamer, gratis extra handdoeken

Bijgewerkt: 09-aug-2021

Jirón Tarma 240, Lima

Weekdag: 15:00 - 23:00
Weekend: 15:00 - 23:00 (08:00 za)

3.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 68 stemmen Stemmen

Sauna 69, ook wel bekend als 'De sauna voor ridders', is een van de sauna's in Noord-Lima, in het bijzonder de wijk Jesus Maria.

Het is een beetje klein, maar je kunt hier nog steeds veel plezier beleven, aangezien de andere bezoekers altijd vriendelijk en gastvrij zijn.

Je kunt er heerlijk ontspannen in hun droge sauna, stoombad en jacuzzi, en er is ook een donkere kamer en een videokamer voor iets spannender.

Functies

donkere kamer, stoomkamer, videokamer, droge sauna, jacuzzi

Bijgewerkt: 09-aug-2021

Emilio Fernández 782, Lima


4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 63 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.