Lissabon

Lissabon · Gaystranden

De havenstad Lissabon herbergt een aantal geweldige stranden. Gaymannen die hun all-over tan-hoofd willen aanvullen voor Beach 19.

Lissabon · Gaystranden

Costa da Caparica
Locatie Icoon

Gemeente Almada, Sétubal, Lissabon, Portugal

Toon op kaart
3.3
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 10 stemmen

Populair strand nabij de stad Lissabon (15 minuten rijden). Als je een beetje zon en plezier op een relaxte schaal wilt, dan is het strand van Costa da Caparica iets voor jou.

Minder naaktheid en meer feeststemming is hier aan de orde van de dag. Maar naarmate je verder naar het zuiden gaat, wordt het gebied hipper en minder druk.

Kom 's middags aan, drink cocktails bij zonsondergang en ga dan het dorp in voor laat op de avond plezier.

Voordelen:
Bar
Beach
Cafe

Laatst geupdate op: 6-oktober-2023

Beach 19
Locatie Icoon

gemeente Almada, district Sétubal, Lissabon, Portugal

Toon op kaart
3.9
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 37 stemmen

Strand 19 of Praia de Bela Vista is het populairste Gay-naaktstrand van Portugal en een van de grootste van Europa.

Gelegen aan de zuidkant van Costa da Caparica, wordt het gebied bezocht door zonaanbidders die weinig aan de verbeelding overlaten. Niemand schrikt ervan, wat je ook doet of niet doet, en er is genoeg ruimte als je een stukje zand voor jezelf wilt.

Locaties in de buurt bieden drankjes, eten en gratis wifi. In de late namiddag vinden veel gay cruises plaats, voornamelijk in de duinen en het bosgebied. Na zonsondergang wordt het strand nogal leeg en onveilig.

Voordelen:
Bar
Beach
Cafe
Gratis Wi-Fi

Laatst geupdate op: 1-jul-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.