Gay Massage in Lissabon

Gay Massage in Lissabon

Op zoek naar ontspanning na een lange dag? Hier is onze gids voor de beste Gay-massagetherapeuten van Lissabon.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Fisio Massagen is een massageservice die eigendom is van Gay's in Lissabon, Portugal. Uw masseur, Grzegorz, is een opgeleide fysiotherapeut die oorspronkelijk uit Polen komt en sinds 2013 in Lissabon woont.

Hij biedt een verscheidenheid aan massagebehandelingen, zoals Zweeds, Sportmassage, Deep Tissue, Hot Stones en Lomi-Lomi. Hij verwelkomt klanten in zijn studio in Principe Real, maar er zijn ook telefoontjes beschikbaar.

dichtstbijzijnde station: Rato

Features

massage, massage - out call, eigen douchefaciliteiten

Bijgewerkt: 27-okt-2021

Travessa do Sequeiro 2, Lissabon

Weekdag: 08:00-21:00
Weekend: 08:00-18:00

4.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 10 stemmen Stemmen

Tantric Moments is een tantrisch massagecentrum van man tot man in het hart van Lissabon. Alle therapieën en massages worden uitgevoerd in een uiterst comfortabele en goed uitgeruste ruimte. Zodat u kunt ontspannen en genieten van unieke momenten van plezier in hun massagecentrum.

Tantrische massages zijn beschikbaar, evenals massage voor koppels, massage met vier handen, lingam-massage, Hawaiiaanse massage en massage met kaarsen.

dichtstbijzijnde station: Picoas

Features

massage, massage - out call, spa, alleen volwassenen

Bijgewerkt: 07-okt-2021

Av. Fontes Pereira de Melo n 35 6A, Lissabon

Weekdag: 11:00-00:00
Weekend: 11:00-00:00

2.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Trombeta heeft alles wat je van een Gaysauna mag verwachten, maar dan in een zeer schone en moderne setting. Gelegen in de wijk Bairro Alto, wordt de sauna het drukst na het werk, de late weekenden en zondagmiddagen.

Toegangsprijs (13 € / 17 €) is inclusief handdoeken, kluisje, slippers, condooms en glijmiddel.

Features

internettoegang, stoomkamer, sauna, relaxcabines, donkere kamer, alleen volwassenen, cruise / fetisj

Bijgewerkt: 18-nov-2021

Rua do Trombeta 1C, Lissabon


3.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 86 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.