Londen Gay Cruise Clubs

Londen Gay Cruise Clubs

Wil je wat harder spelen? Bekijk de gloeiend hete Gaycruise en fetisjclubscene van Londen.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Opmerking: De meeste gay cruise- en fetisjclubs in Londen hebben een lidmaatschap nodig om binnen te komen. Meestal kun je bij aankomst lid worden, maar je hebt je identiteitsbewijs met foto nodig.

Bij de meeste clubs wordt een beveiligde jascheck verstrekt, maar laat uw waardevolle spullen thuis of in uw hotel achter. Kijk op de website van de locatie voor meer informatie over speciale thema- of dresscode-eisen voor de avond.

Vauxhall en Zuid-Londen

Aan het nogal extreme fetisj-einde van de Gayclubscene in Londen, wordt Hard On meestal gehouden op de 3e zaterdag van de maand in UNION, met een dansvloer, donkere kamers, liveshows en natte ruimte.

Strikte dresscode (rubber, leer of uniform). Toegang £ 20 - kijk op de website of Facebook-pagina voor aankomende data en details. Goedkoper als u een lid aanmeldt op de website van Hard On.

dichtstbijzijnde station: Vauxhall

Functies

bar, muziek, dans, relaxcabines, donkere kamer, gogo show, alleen voor volwassenen, cruise / fetisj

Bijgewerkt: 15-apr-2021

65 Goding St (Albert Embankment), Londen


Weekend: 3e za van de maand 22:00 - 05:00

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 146 stemmen Stemmen

Onregelmatige gay dance & cruise party voor iedereen - jocks, bears, hunks, twinks en alle anderen daar tussenin die het niet erg vinden om rommelig te worden op de dansvloer.

TROUGH vindt meestal plaats in het FiRE-complex in Vauxhall - kijk op hun website of Facebook-pagina voor details over aankomende evenementen.

Functies

bar, muziek, dans, donkere kamer, fitnessruimte, spa, alleen voor volwassenen, cruise / fetisj

Bijgewerkt: 15-apr-2021

various venues, Londen


2.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 72 stemmen Stemmen

Het grootste naakte feest van Londen met meer dan 400 jongens. SBN biedt muzieksets van DJ's, live shows op het podium, speelruimtes, donkere kamer, slingers.

Doe dan daarna mee met het NBN-feest in je jocks, shorts, ondergoed (of nog steeds naakt) van 6-10 uur met grote privétuin buiten. Toegangsprijs £ 15 (gasten) £ 13 (leden) inclusief eerste gratis drankje en jascheck.

Nu gehouden bij UNION. Kijk op de website van Jamie HP voor het evenementenschema.

dichtstbijzijnde station: Vauxhall

Functies

bar, muziek, dansvloer, donkere kamer, zonneterras, go-go shows, coat check, winkel, doolhof, alleen voor volwassenen, cruise / fetish

Bijgewerkt: 15-apr-2021

Gay cruisebar met verschillende kledingvoorschriften (of geen), afhankelijk van de nacht van de week (cruise, uitgekleed of ondergoed).

Er is dagelijks een cruisesessie - kijk op hun website voor het actuele thema. De toegang is inclusief een gratis drankje, gratis jascheck, wifi, gratis re-entry passen en een klantenkaart.

dichtstbijzijnde station: Warren St of Goodge St

Functies

bar, muziek, doolhof, donkere kamer, gratis wi-fi, cruise / fetisj

Bijgewerkt: 15-apr-2021

Basement Bar, 139-143 Whitfield St, Londen

Weekdag: 13:00 - 01:00
Weekend: 13:00 - 01:00

3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 251 stemmen Stemmen

RUT is een clubavond voor alleen mannen voor leer- / rubberliefhebbers in Londen. Deze onregelmatige fetisjnacht heeft specifieke thema's en dresscodes.

Het feest vindt ongeveer een keer per maand plaats. Kijk op de website van RUT voor details over het volgende evenement.

Functies

leer / rubber fetisj, cruise

Bijgewerkt: 15-apr-2021

65 Albert Embankment, Londen


4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 60 stemmen Stemmen

Noord- en Oost-Londen

De langstlopende gay leer- en fetisjclub van het VK. Nu in zijn 30e jaar, is het deurbeleid van The Backstreet net zo streng als altijd en verdient het respect en de voortdurende bescherming van degenen die zich toeleggen op rubber en leer.

Denk er niet eens aan om sportschoenen of pantalons te dragen. Leer of rubber zou het meest prominente onderdeel van je outfit moeten zijn - hoewel T-shirts en denim een ​​ondersteunende rol kunnen spelen!

Open van donderdag tot zondag met speciale evenementen: BLUF en IGNITE (voor rokers). De ingang bevindt zich langs een pad dat langs Burdett Road leidt.

dichtstbijzijnde station: Mile End (District en Central Lines)

Functies

bar, donkere kamer, alleen voor volwassenen, cruise / fetisj

Bijgewerkt: 05-okt-2019

Wentworth Mews, Mile End, Londen

Weekdag: do 22:00 - 02:00
Weekend: 22:00 - 03:00 / 01:00

3.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 83 stemmen Stemmen

Een grote meeslepende privé-speelruimte in het centrum van Londen met een industrieel thema, The Bunker Londen is zeker niet te verwarren met een standaard cruisebar of clublocatie.

The Bunker Londen is spannend en een beetje eng, aantrekkelijk voor fetisjliefhebbers en mannen die graag hard spelen. Faciliteiten omvatten een elektrische takel, slinger, banken om te slaan of te fisten, een leren slaapzak en verdere bondage- en impactapparatuur, plus een eigen douche en wasgelegenheid op het terrein.

Beschikbaar voor alleen particuliere verhuur 24/7 - alleen op afspraak, te maken via The Bunker Londen website . Zorg ervoor dat u zich aanmeldt voor de mailinglijst van The Bunker Londen CDL Super Session., voor updates en aanbiedingen.

dichtstbijzijnde station: Baker Street / Marylebone

Functies

alleen voor volwassenen, cruise / fetisj, douchefaciliteiten

Bijgewerkt: 17 juli 2020

(private location), Londen

Weekdag: 24 uur
Weekend: 24 uur

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 53 stemmen Stemmen

Vandaag:  Pantz, 6 - XNUMX uur

Cruise club & bar doordeweeks (met verschillende thema-avonden - kijk op de website voor details) maar wordt in het weekend wat zachter voor een meer dance party / techno / drum en een basisnachtgevoel.

De club is in de kelder van de Gaybar Centraal Station, met een toegangsdeur met het label "Underground", gelegen aan Balfe Street, net om de hoek van Wharfdale Street.

dichtstbijzijnde station: Koningskruis

Functies

bar, dans, donkere kamer, cruise / fetisj

Bijgewerkt: 05 februari 2020

37 Wharfdale Road, Londen

Weekdag: 13:00-01:00 / 02:00
Weekend: 13:00-04:00 / 00:00

3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 122 stemmen Stemmen

West-Londen

Club Union is een LGBT-populaire nachtclub die een aantal Gaydansen en fetisj-georiënteerde feesten organiseert.

Functies

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 15-apr-2021

66 Albert Embankment, Londen


3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 64 stemmen Stemmen

Vandaag:  TV / TS-feestavond, 7 - 2 uur

Kleine, zeer vriendelijke cruisebar en al meer dan 20 jaar een deel van de Gayscene in West Londen. Teds Place biedt een leuke omgeving voor mannen die een breed scala aan mannen aantrekt.

De club organiseert Cruise & Dark Room-avonden, Travestietavonden, enz. Alleen voor mannen. Kijk op de website voor de actuele agenda.

dichtstbijzijnde station: West Bromton (districtslijn)

Functies

bar, muziek, karaoke, cruise / fetisj

Bijgewerkt: 30-mrt-2020

305A North End Road, Fulham, Londen

Weekdag: 19:00 - 00:00 / 02:00 (wo gesloten)
Weekend: vr,za 19:00 - 02:00

3.1
Publieksbeoordeling

Vanaf 64 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.