Londen Gay Sauna's

Londen Gay Sauna's

Een bezoek aan een Gaysauna in Londen is waarschijnlijk een hoogtepunt van elke reis naar de stad.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Gay sauna's in Londen bieden over het algemeen een goed aanbod aan goed onderhouden faciliteiten. Velen zijn in het weekend laat en non-stop open. Lidmaatschap is niet vereist. Minimumleeftijd is 18. Als je er jong uitziet, neem dan een legitimatiebewijs mee.

Wegens een aantal drugsgerelateerde incidenten, verwacht u bij aankomst in de gay-sauna's in Londen te worden gezocht. Het meenemen van uw eigen drankjes, inclusief flessen water, is niet toegestaan ​​op de meeste locaties.

Top Picks

Het internationaal bekende Pleasuredrome, eigendom van Gay's, bestaat al meer dan 23 jaar en trekt elke maand meer dan 15,000 jongens van alle soorten en leeftijden, uit Londen en de rest van de wereld.

Achter de discrete ingang vindt u de recentelijk gerenoveerde ultramoderne faciliteiten, waaronder luxe pods en kamers te huur, het grootste gay spa-zwembad van Londen (geschikt voor maximaal 20 jongens), twee stoombaden, twee sauna's, loungen en ruimtes, bioscoop, donkere kamer en staande zonnebank. Het is ook de enige gay-locatie in het VK met een 24-uursbar!

De Deluxe-pods voor privékamers zijn te huur vanaf een periode van 2 uur voor £ 8 en Pleasuredrome biedt ook massages door gekwalificeerde masseurs in hun speciale suite, dagelijks beschikbaar van 2 tot 9 uur.
Er is gratis WiFi en kluisjes voor het opladen van mobiele telefoons. Het ligt op slechts 1 minuut lopen van Waterloo, loop Alaska Street of Sandell Street af. Vind de spoorwegboog die deze twee straten aan het einde verbindt, en de ingang bevindt zich in de boog.

Algemene toegang te allen tijde £ 20.
£ 10 leeftijd 30 en jonger te allen tijde met bewijs van leeftijd. – entree inclusief kluisje en twee handdoeken. Neem een ​​kijkje op hun website voor meer informatie, waaronder veelgestelde vragen.

Functies

Café, Stoombad, Massage, Sauna, Doolhof, Jacuzzi / warm zwembad, Ontspanningscabines, Donkere kamer, Gratis wifi

Bijgewerkt: 17-sep-2021

Arch 124, Cornwall Rd (corner of Alaska St), Londen

Weekdag: 24 uur
Weekend: 24 uur

4.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 723 stemmen Stemmen

Sweatbox is een bekroonde Gaysauna in Soho, het hart van het Londense West End. Omringd door 21 Gaybars (allemaal binnen 9 minuten lopen of minder), is het geen wonder dat Sweatbox wordt beoordeeld als de drukste Gaysauna van Londen.

De uitgestrekte locatie omvat een volledig uitgeruste fitnessruimte, een jacuzzi met meer dan 20 capaciteit, gangen met privécabines (geen extra kosten), 3 gemeubileerde cabines om te huren, een infraroodsauna en gastheer voor Londens enige Gaystoomdoolhof en schuimfeesten. Hun evenementen omvatten de komende naakte workouts, zaterdag- en midweekse schuimfeesten, naast hun langlopende Hard Up Monday & Thursday (waar onder de 25 gratis binnenkomt - moet ouder zijn dan 18 voor toegang).

Sweatbox is trots als het enige etablissement dat eigendom is van Gay's (vermeld op een platform) dat het welzijn van onze helden in de frontlinie ondersteunt. Het was de eerste Gaysauna die in Londen sloot om haar klanten en personeel te beschermen voordat de pandemie uitbrak. En het was de laatste sauna in Londen die openging volgens de richtlijnen van de overheid. Sweatbox eindelijk heropend op 19/07/21 terwijl het volkomen veilig was om dat te doen.

Met een goed doordachte lay-out die is ontworpen om een ​​nultolerantie voor drugs af te dwingen voor hun milieuvriendelijke en antibacteriële handdoeken, is de locatie 24/7 beschikbaar. Het verwelkomt al diegenen die zich identificeren als hij/hem en zij/hen.

dichtstbijzijnde station: Oxford Circus

Functies

café, internettoegang, stoombad, massage, sauna, doolhof, jacuzzi / warm zwembad, relaxcabines, donkere kamer, sportzaal

Bijgewerkt: 11-aug-2021

Ramillies House, 1-2 Ramillies St, Londen

Weekdag: 24 uur
Weekend: 24 uur

3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 401 stemmen Stemmen

Covent Garden Health Spa is een sauna voor Gay- en bimannen. Kenmerken omvatten een stoombad, sauna, open douches, grote jacuzzi, videokamer en privécabines.

Er is een loungebar en er is een massageservice beschikbaar. Kortingen voor jongens onder de 25 (geldig legitimatiebewijs vereist) - kijk op de website voor actuele aanbiedingen. Gelegen vlak bij Soho.

dichtstbijzijnde station: Covent Garden

Functies

bar, café, stoombad, massage, sauna, jacuzzi, bubbelbad, relaxcabines, gratis wifi

Bijgewerkt: 16-sep-2021

29 Endell Street, Londen

Weekdag: Maandag: 12:00 – 23:30 Dinsdag: 12:00 – 23:30 Woensdag: 12:00 – 23:30 Donderdag: 12:00 – 23:30 Vrijdag: 12:00 – 23:30
Weekend: Zaterdag: 12:00 – 02:00 Zondag: 12:00 – 22:30

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 176 stemmen Stemmen

E15 Club bevindt zich in Stratford, dicht bij het Olympisch Stadion en is gemakkelijk bereikbaar via de metrolijnen Central of Jubilee of DLR.

De faciliteiten op de begane grond omvatten een enorme jacuzzi, een stoombad, een droge sauna en een café. De 2e verdieping is gereserveerd voor privétoiletten en de kelder is een donkere kamer en een videolounge.

Regelmatige thema-avonden zijn onder andere 'Bears Night' op de eerste donderdag van elke maand. Gratis wifi aanwezig.

Het is ongeveer 20 minuten lopen van station Stratford, maar slechts een paar minuten van station Maryland.

dichtstbijzijnde station: Stratford

Functies

café, sauna, jacuzzi / warm zwembad, relaxcabines, gratis wi-fi

Bijgewerkt: 16-sep-2021

6 Leytonstone Rd, Stratford, Londen

Weekdag: 09:00 - 22:00
Weekend: 09:00 - 22:00

3.6
Publieksbeoordeling

Vanaf 91 stemmen Stemmen

Deze sauna en tv-club met twee functies (gay- en bi-sauna 7 dagen per week - met uitzondering van donderdag- en zaterdagavond wanneer het 'Legs 800' TV en bewonderaarsclub wordt).

Faciliteiten omvatten een sauna, stoomkamer, bar & koffieruimte, lounge, donkere kamers, videolounge, privétoiletten. Er is geen bord op het gebouw, maar het nummer 800 is gemakkelijk te herkennen, net als de verduisterde etalages.

dichtstbijzijnde station: Walthamstow Centraal (Victoria Line)

Functies

bar, sauna, relaxcabines, donkere kamer

Bijgewerkt: 21 mei 2021

800 Lea Bridge Road, Londen

Weekdag: 12:00 - 00:00
Weekend: 12:00 - 00:00

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 96 stemmen Stemmen

Populaire East End-sauna met een grote stoomkamer, sauna, open douches, tv-lounge, een jacuzzi voor 20 personen en twee verdiepingen met ontspanningsruimtes. Een nieuw dakterras is geopend.

In het weekend 's nachts geopend - het kan druk zijn nadat de naastgelegen White Swan-pub sluit. Gelegen dicht bij Limehouse DLR-station.

Functies

café, internettoegang, stoombad, sauna, rustcabines

Bijgewerkt: 07 juli 2021

574 Commercial Road, Londen

Weekdag: 11:00 - 23:00
Weekend: 11:00 - 08:00

3.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 171 stemmen Stemmen

Deze schone, moderne en comfortabele sauna is een van de meer 'hardcore' locaties in Londen voor wie graag wat ruiger speelt. De Locker Room, gevestigd in het hart van Kennington en vers van een uitgebreide renovatie, is een van de best bewaarde geheimen van Londen. Met plaats voor ruim 20 man, is er genoeg ruimte om lekker achterover te leunen en te genieten van de warmte in de stoombaden en sauna's!

“Begeef je in ons donkere labyrint van pulserende speelkamers, privé-ontspanningscabines en doucheruimtes die je alleen of met je partner kunt gebruiken. Er zijn voldoende vaarplekken voor ongecompliceerd plezier - of als er te veel gebeurt, ga dan met ons mee voor een kopje koffie in de chill-out lounge. Wat je ook zoekt, je vindt het in de kleedkamer. We hopen dat dit je intrigeert en prikkelt om de plaats te verkennen.” Onlangs gerenoveerd.

dichtstbijzijnde station: Kennington of Vauxhall

Functies

gratis kluisjes en luxe handdoeken, gratis thee, koffie en gefilterd water, sauna voor 20 personen, stoombad voor 16 personen, 3 speelkamers, 3 krachtige douches, 12 privé-ontspanningscabines

Bijgewerkt: 16-sep-2021

6-8 Cleaver Street, Londen

Weekdag: maandag – zondag: 11:00 – 12 uur

3.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 167 stemmen Stemmen

Populaire Gaysauna in het hart van het Gaydorp Vauxhall. Chariots is elke avond druk, vooral in het weekend nadat de nabijgelegen bars en dansclubs zijn gesloten.

Faciliteiten omvatten 500 kluisjes, twee stoomkamers van 20 personen, twee sauna's voor 30 personen, twee donkere kamers en een doolhof met 50 privécabines. Er is een internetcafé met tv-lounge.

Op weekdagen tot laat open en in het weekend non-stop. Wees niet verbaasd als u op zondagochtend vanaf 4 uur in de rij moet staan ​​als er een groot feest is in het Vauxhall-gebied.

dichtstbijzijnde station: Vauxhall

Functies

café, internettoegang, stoombad, sauna, doolhof, rustcabines, donkere kamer

Bijgewerkt: 16-sep-2021

Rail Arches, 63-64 Albert Embankment, Londen

Weekdag: 12:00 - 08:00
Weekend: 24 uur

3.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 172 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.