Luang Prabang · Gayscene

Luang Prabang · Gayscene

Er zijn geen Gaybars in Luang Prabang. Er zijn een aantal Gayvriendelijke bars, restaurants en diensten te vinden. Ga naar het gebied achter Mount Phousi, op de hoek van Phousi Road en Chao Siphouphan.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Andere gay-populaire locaties in de omgeving: Redbul Bar, UTOPIA Restaurant & Bar, ICON Klub.

Bar in het centrum van Luang Prabang. Chez Matt serveert een uitstekend assortiment aan wijn (per glas en per fles), whisky, cocktails en andere alcoholische dranken.

Gelegen in het Gayvriendelijkste deel van de stad. Eten kan worden besteld en meegenomen bij nabijgelegen restaurants.

Eigenschappen

bar, muziek, café

Bijgewerkt: 05-jun-2020

Ban Vat Sene, Luang Prabang


3.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

Geen Gay-locatie, maar dit langlopende restaurant, bar en biertuin in Luang Prabang wordt door Gay's beheerd en is erg Gayvriendelijk.

Lao Lao serveert dagelijks vanaf 8 uur ontbijt, lunch, diner, koffie en drankjes.

Eigenschappen

bar, café, restaurant

Bijgewerkt: 03-dec-2019

Kingkitsarath Road, Luang Prabang

weekdag: 08:00 - 23:30
weekend: 08:00 - 23:30 uur

1.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 62 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.