Gay Bars & Clubs in Luzern

Gay Bars & Clubs in Luzern

Verken de opkomende Gayscene in Luzern, een kleine Zwitserse stad die veel te bieden heeft.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Populair maandelijks Gaydansfeest in Luzern, op vrijdagavond in El Cartel, exclusief voor Gay's, lesbiennes en vrienden.

Kijk op hun website voor details over aankomende evenementen.

Features

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 23-sep-2021

Haldenstrasse 21, Luzern


Weekend: vr 23:00 - 05:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 53 stemmen Stemmen

Beschreven als een speciaal soort erotische avonturenwereld voor stellen en alleenstaanden, is Cruising World geschikt voor iedereen. Of je nu LGBTQIA+ bent of hetero, gelijkgestemde mensen ontmoeten elkaar hier om plezier met elkaar te hebben. Inclusief een bar, grote ligweiden, stoombad, sauna en intieme doucheruimtes.

Features

bar, sauna, stoombad, zonneterras, cruise/fetish, alleen volwassenen

Bijgewerkt: 23-sep-2021

Staldenhof 3, Luzern


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.