Gaystranden van Malaga

Gaystranden van Malaga

Natuurlijk heeft de kustplaats Malaga veel stranden, waarvan een paar populair zijn bij Gayseksuele inwoners en reizigers.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Dit zandstrand is gunstig gelegen nabij de luchthaven van Málaga, perfect voor degenen die willen bijbruinen tot de laatste minuut voordat hun vlucht vertrekt.

Met gematigde golven en mooie uitzichten is Guadalmar een rustige plek voor nudisten die liever ontspannen zonder de geluiden van toeristen en gezinnen.

Functies

strand

Bijgewerkt: 18-nov-2019

Guadalmar Beach, Malaga

Weekdag: 00:00 - 24:00
Weekend: 00:00 - 24:00

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 67 stemmen Stemmen

Het afgelegen en privé Almayate-strand in Torre del Mar, ongeveer 35 km ten oosten van Málaga gelegen, biedt een rustige plek voor stellen die willen zonnen en ontspannen zonder enige verstoring.

De stad Torre Del Mar beschikt over een van de langste stranden aan de Costa, met een restaurant en een bar aan het strand en winkels en commerciële gebieden op loopafstand.

Functies

bar, restaurant, winkel, strand

Bijgewerkt: 18-nov-2019

Almayate Beach, Torre Del Mar


3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Playa de Cantarrijan is een trendy plek voor zonaanbidders en staat bekend als een van de beste naaktstranden aan de Costa Del Sol.

Gelegen nabij het natuurreservaat Maro-Cerro Gordo in Almunecar (ongeveer 80 km van Málaga), is dit kiezelstrand een van de schoonste stranden, met veel vismogelijkheden en gasten die wemelen in de Middellandse Zee.

Het strand is verdeeld in twee delen; een gedeeltelijk naakt, de tweede helemaal naakt. Er zijn restaurants en bars in de buurt.

Functies

bar, muziek, café, restaurant, winkel, strand

Bijgewerkt: 18-nov-2019

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.