Gay Bars in Manilla

Gay Bars in Manilla

Het Malate-district was vroeger het belangrijkste gay-uitgaansleven van Manilla. Nu hebben de Gaybars zich verspreid naar andere delen van Metro Manila - met name op Timog Ave in Quezon City en in de buurt van Ortigas Home Depot in Pasig.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Top Picks

Quezon City

Een van de eerste Gaybars in Quezon City (1972) met elke avond non-stop entertainment. De One 690 bevat enkele van de populairste go-go-dansers en streeft ernaar zijn belofte van "Real Men..Real Entertainment!" Na te komen.

De bar heeft een state-of-the-art licht- en geluidssysteem, prachtige mannelijke modellen en topkunstenaars. Volgens president en eigenaar Wilbert Tolentino, wil The One 690 de Gay-entertainmentbar herdefiniëren en het stigma verwijderen dat ze alleen voor 'vlees' zorgen.

U kunt meer informatie vinden op https://www.690manila.com/

“We hebben 690 gemaakt om klanten te bedienen die op zoek zijn naar goede, schone, leuke, mooie modellen die nog nooit eerder in andere bars zijn gezien en entertainment van goede kwaliteit op één moderne en mooie plek. Kostbare hunks, non-stop entertainment op de beste locatie. " zei Wilbert, die ook een Gay-icoon is en de oprichter van Fahrenheit Bar en gezondheidscentrum.

"We zullen ook geweldige uitvoeringen hebben van onze mannelijke groepsdansers, nabootsers, meezingers en andere getalenteerde artiesten," GM en mede-eigenaar Genesis 'Gen' Gallos toegevoegd. Met zijn 14-jarige ervaring en passie voor het organiseren van evenementen en het beheren van entertainmentbars.

DE PIONIER… KWALITEIT MANNEN ENTERTAINMENT… MAJECTISCHE PRODUCTIES… ELABORATE SETS… INTERNATIONALE KALIBER… .INDULGE… WAARDEREN… ER KAN ER SLECHTS ÉÉN ZIJN… "DE ENE 690 ENTERTAINMENT BAR" GRAAG GRAAG GRAAG EN DEEL! MOET DE EVOLUTIE VAN ENTERTAINMENT IN DE FILIPPIJNEN KIJKEN. BEZOEK ONZE WEBSITE WWW.690MANILA.COM # TheOne690 # TheClubThatStarteditAll # QualityMenEntertainment # TheMilenialsEntertainment # GirlsNightOut # TribalDance # bridalShowerParties # ThePinkMannequins # TheOne690EntertainmentBar

Posted by Wilbert Tolentino op zondag X maart 10, 2019

 

Eigenschappen

bar, muziek, dans, go-go show

Bijgewerkt: 19-okt-2020

39 Don A Roces Ave, Quezon City, manilla

weekdag: 21:30 - 05:00
weekend: 21:30 - 05:00 uur

Apollo is een enorme entertainmentclub voor mannen in Manilla met exotische dansers, cabaret en muziekuitvoeringen. Je ziet een beetje van alles, van streetdance tot acrobatiek. De artiesten werken op een zeer hoge standaard, dus je zult gegarandeerd een uitstekende gay-avond hebben in Manilla.

Azië's heetste dragqueens naar strutting muscle marys wachten om je versteld te doen staan.

Eigenschappen

bar, muziek, dans, drag-shows, liveshows

Bijgewerkt: 19-okt-2020

717-B Roxas Boulevard Baclaran Parañaque, manilla


3.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 75 stemmen Stemmen

Pasig City

Vandaag:  DJMorgen:  DJ

Een Gayseksuele LGBT-vriendelijke bar in Manilla die Filippijnse en internationale gerechten naast speciale drankjes biedt.

dichtstbijzijnde station: MRT Ortigas Station

Eigenschappen

bar, restaurant, muziek

Bijgewerkt: 25 februari 2020

Julia Vargas Avenue, Pasig City

weekday: Tues 5:30-10:30,Wed-Thurs 5:30-01:00
weekend: vr, za 5: 30-03: 00, zo 5: 30-11: 30

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 2 stemmen Stemmen

Malate

Manila's populaire, langlopende Gaybar, restaurant en nachtclub. Che'lu is een van de weinige overgebleven Gay-locaties in het uitgaansgebied van Malate.

Eigenschappen

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 21-nov-2019

1802 Maria Orosa St, manilla

weekdag: 21:00 - 04:00
weekend: 21:00 - 07:00 uur

4.1
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Gay karaoke / meezingbar met livemuziek en shows, gelegen binnen Nieuw hotel in Solanie Manila. JEFZ heeft regelmatig drankacties. Elke vrijdag organiseert JEFZ Café de 'Sexy Male Body'-show die een groot Gay-publiek trekt.

Gelegen op korte loopafstand van het uitgaansleven van Malate.

Eigenschappen

bar, muziek, dans, live muziek, go-go show

Bijgewerkt: 19-okt-2020

1811 Leon Guinto St, Malate, manilla

weekdag: 18:00 - 04:00
weekend: 18:00 - 04:00 uur

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 62 stemmen Stemmen

Parañaque

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.