Manilla Gay Dance Clubs

Manilla Gay Dance Clubs

De meeste Gay-nachtclubs in Manilla dienen als uitgaansgelegenheden met live-acts, dragshows, mannelijke modellen en go-go-dansers.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

In Metro Manila vinden regelmatig Gaydansfeesten en circuitevenementen plaats.

Gay nightclub & entertainment venue, F Club (van Fahrenheit Café) staat bekend om dragshows en mannelijke modellen / go-go dansers en organiseert evenementen met live DJ's.

Er wordt geklede kleding verwacht. Maandag en dinsdag gesloten. Gelegen in Quezon City, op de hoek van E Rodriguez Sr Ave en Doña Hemady St.

Eigenschappen

bar, muziek, dans, go-go show, cabaret show, gratis wi-fi

Bijgewerkt: 11-mrt-2020

1204 E Rodriguez (corner Dona Hemady), Quezon City, manilla

weekdag: wo, do vanaf 22 uur
weekend: vanaf 22 uur

3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 66 stemmen Stemmen

JUNGLE, gelanceerd in 2015, heeft dansfeesten en circuitfestivals geproduceerd in de Filippijnen en is het grootste LGBT-evenement van het land en een van de snelstgroeiende feesten in Azië geworden.

De JUNGLE Circuit Party vindt jaarlijks plaats in de grote steden: Manila, Boracay, Iloilo, enz. - kijk op hun Facebook-pagina voor aankomende evenementen.

Eigenschappen

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 21-nov-2019

various venues, manilla


4.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Nectar is een door DJ's aangedreven nachtclub die in het weekend wordt ingepakt door lokale LGBTQ-menigten met zijn moderne interieur, themafeesten, gast-dj's en knappe go-go-dansers.

 

Eigenschappen

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 19-okt-2020

The Fort Strip, 5th Ave (corner 26th St) Bonifacio Global City, manilla


Nieuwe gay-nachtclub (maart 2017) en de nieuwste toevoeging aan de LGBT-scene in de wijk Makati.

Op dit moment GESLOTEN - in afwachting van verhuizing.

Eigenschappen

bar, muziek, dans, go-go show

Bijgewerkt: 19-okt-2020

General Luna St, P. Burgos, manilla


3.6
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.