Manilla Gay Sauna's

Manilla Gay Sauna's

Een reis naar Manilla zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan een van de Gaysauna's. Neem uw ID mee, want voor deze locaties moet u lid worden.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Top Picks

Het populaire Fahrenheit Café is een combinatie van een sauna (jacuzzi, stoombad, douches, privécabines) en entertainmentfaciliteiten (karaoke, bar en dansvloer en shows).

Vooral in het weekend druk. Dit is een privéclub, dus verwacht bij je eerste bezoek een inschrijfgeld te betalen. Breng twee vormen van identiteitsbewijs mee.

Eigenschappen

bar, muziek, dans, karaoke, stoomkamer, fitnessruimte

Bijgewerkt: 21-jan-2020

1204 E Rodriguez Sr Ave, Quezon City, manilla

weekdag: 19:00 - 02:00
weekend: 19:00 - 03:00 uur

Gay-sauna en spa voor mannen in Manilla, met bar, kluisjes, droge sauna, uitgaansgebied, bioscoop, doolhof, massageservice. Altermale (voorheen "The WeHouse") is een privéclub - lidmaatschap kan aan de deur worden gekocht. De tarieven verschillen bij het bijwonen van het Badhuis of het Transient House, met speciale tarieven als beide aanwezig zijn.

Alle gasten van Transient House zijn inclusief een gratis ontbijt. Kijk op de website voor informatie over de huidige lidmaatschapsbijdragen, aangezien deze kunnen worden gewijzigd.

U kunt de Ayala-bus naar Bautista Street nemen en aan het einde van Morse Street linksaf. Het is een gebouw van vier verdiepingen bij de San Isidiro-kerk.

Eigenschappen

bar, massage, sauna, doolhof, kluisjes, crusruimte

Bijgewerkt: 23-nov-2020

Brgy. San Isidro Makati City, manilla

weekdag: 17: 00-22: 00 Bath House, 22: 00-08: 00 Transient House
weekend: 15: 00-22: 00 Bath House, 22: 00-08: 00 Transient House

3.6
Publieksbeoordeling

Vanaf 139 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.