Manuel Antonio Gaystranden

Manuel Antonio Gaystranden

Bekijk de mooie en ontspannende stranden van Manuel Antonio.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Playa Espadilla is het belangrijkste strand aan het einde van de hoofdweg door Manuel Antonio, en het meest populair bij toeristen.

De westelijke rand wordt begrensd door het Manuel Antonio Nationaal Park, waardoor het een prachtige plek is.

De meerderheid van de Gay-toeristen verzamelt zich echter aan de andere kant, voor het surfgebied.

Dit strand kan in het weekend en op feestdagen erg druk zijn en er zijn vaak een paar venters die je drankjes en snacks verkopen, maar zorg ervoor dat je ook spullen meeneemt.

Eigenschappen

surfen, gay end

Bijgewerkt: 04 juli 2018

Manuel Antonio, Quepos


4.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Playa La Macha is het meest afgelegen en privéstrand in de regio Manuel Antonio, en veel mensen besluiten hier los te laten.

Sinds de opening van een hotel op Playa Playitas, heeft Playa La Macha het overgenomen als het beste gay naaktstrand.

Het pad naar dit strand kan behoorlijk moeilijk zijn, recensenten beschrijven een lastige wandeling van 20 minuten vanuit de stad.

Dit is een van de minder bekende stranden van Manuel Antonio, dus verwacht geen grote menigte, maar misschien ontmoet je hier wel een paar Gayseksuele toeristen.

Eigenschappen

naaktstrand, erg afgelegen

Bijgewerkt: 06 juli 2018

Manuel Antonio, Quepos


3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 71 stemmen Stemmen

Playa Playitas is een Gaystrand in de regio Manuel Antonio.

Dit strand ligt net om de baai van Playa Espidalla, het belangrijkste strand aan het einde van Calles Principal. Aan de westkant, ga bij eb rond de baai en je zult Playa Playitas vinden.

Playitas is een gay-hotspot en een regelmatige ontmoetingsplaats, aangezien het iets meer afgelegen is dan Playa Espidalla. Gay-toeristen verzamelen zich meestal aan het uiteinde.

Dit strand was vroeger kleding optioneel, maar door de recente constructie is dit veranderd in Playa La Macha, zie onze pagina voor meer info.

Eigenschappen

gay strand, hotel

Bijgewerkt: 29-jun-2018

Manuel Antonio, Quepos


3.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 60 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.