Gayclubs in Marseille

Gayclubs in Marseille

De bekendste Gaydansclub in Marseille is 'The New Cancan'. Regelmatig vinden er Gaydansfeesten plaats op verschillende locaties.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Gay-disco op zaterdagavond in Marseille. Le Flamingo heeft twee niveaus, met volledige bar en dansvloer.

De club trekt op zaterdagavond een groot Gay-publiek. Openingstijden kunnen variëren.

Functies

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 09-sep-2021

7 rue Venture, Marseille


Weekend: za 23:00 - 05:00

3.1
Publieksbeoordeling

Vanaf 63 stemmen Stemmen

De langstlopende Gaydansclub en -feest van Marseille. The New Cancan begon in 1991 door het lokale Gay-icoon Michel Piacenza en is nog steeds sterk.

De club trekt een divers publiek en veel jonge jongens. Regelmatige themafeesten en livemuziek - kijk op hun website voor de agenda. Open op vrijdag- en zaterdagavond.

Functies

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 09-sep-2021

3 rue Sénac de Meilhan, Marseille


Weekend: vr,za 23:45 - 07:00

2.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.