Gaybars van Matera

Gaybars van Matera

Matera heeft geen Gaybars. Het organiseerde zijn eerste Gay Pride in 2019. Matera is ook de Culturele Hoofdstad van Europa 2019. Het is een stad als geen ander. We hebben een aantal van onze favoriete bars en restaurants in de stad uitgekozen.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Shibuya is een van de beste bars in Matera. Het is overdag een platenwinkel en café. 'S Avonds verandert het in een bar met een levendige sfeer en dj's. Het uitzicht vanaf het terras is uitstekend, net als de zeevruchten en kaas.

Het is aan de promenade in het hart van Matera, recht tegenover de Purgatorio-kerk.

Functies

bar, platenwinkel, dj's, eten

Bijgewerkt: 19 juli 2021

Vico Purgatorio, 12, Matera MT

Weekdag: di-vr: 11u-2u
Weekend: za-zo: 11u-2u

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

Proef enkele van de beste Basilicaatgerechten in Ristorante Soul Kitchen. Het restaurant bevindt zich in een grot, dus je krijgt de authentieke Matera-ervaring. Lokale wijnen worden gecombineerd met gerechten, zoals aanbevolen door de chef. Probeer een selectie antipasto.

Het is geopend van 12 - 30 uur voor de lunch. Het gaat weer open voor het diner tussen 2 en 45 uur. Donderdag gesloten.

Functies

restaurant

Bijgewerkt: 19 juli 2021

Via Casalnuovo, 27, Matera MT

Weekdag: 12:30–2:45 uur | 6:12–XNUMX:XNUMX | Donderdag: GESLOTEN
Weekend: 12:30–2:45 uur | 6:12–XNUMX:XNUMX uur

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.