Gaybars in Medellin City

Gaybars in Medellin City

Bekijk onze selectie van de beste Gaybars in Medellin. Er is een behoorlijk grote Gayscene in Medellin. Je vindt enkele Gaybars rond het Parque Lleras-gebied en andere verspreid over de stad.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Hippe nieuwe Gaybar in Medellin, Bar Chiquita ligt in de belangrijkste Gaybuurt van Poblado. Op het grote buitenterras is het heerlijk vertoeven met een drankje.

Deze bar heeft een moderne inrichting, kitscherige kunst en heerlijke cocktails die de hele nacht door worden geserveerd door het prachtige en vriendelijke personeel.

Functies

bar, muziek, dans, café, livemuziek

Bijgewerkt: 04-jan-2021

Carrera 37 # 10-37 Local 205, Medellin

weekdag: wo - za: 18:00 - 02:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 51 stemmen Stemmen

De Gaybar van Donde Aquellos is een beroemde instelling geworden in Poblado, bezocht door de LGBT + -gemeenschap in Medellin.

Deze chique bar heeft een fantastische buitenruimte en heerlijke cocktails. Donde Aquellos is een geweldige plek om te cruisen en nieuwe mensen te ontmoeten voordat je naar een van de levendige clubs in de buurt gaat.

Functies

bar, muziek, live muziek, dans

Bijgewerkt: 04-jan-2021

Carrera 38 N° 9A – 26 , Medellin


5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 60 stemmen Stemmen

Deze iconische gay-duikbar bevindt zich in de wijk Centro in Medellin.

La Catina De Javi heeft een traditionele Mexicaanse cantina-inrichting en waanzinnig goedkope drankjes. Deze bar is de hele week door van woensdag tot en met zondag.

Functies

bar, muziek, dans, live muziek

Bijgewerkt: 04-jan-2021

Calle 58 # 47 – 18 , Medellin

weekdag: wo - zo: 20:00 - 04:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 53 stemmen Stemmen

Coronavirus update: Gesloten

Ink Bar 33, een populaire Gaybar in het noorden van Medellin, is te vinden in de wijk Laurels, dicht bij de Gayclub Viva.

Deze Gaybar heeft een dansvloer en een volledige bar die zowel inwoners als toeristen trekt.

Functies

live muziek, dans, muziek, bar

Bijgewerkt: 04-jan-2021

Calle 33 # 78 - 141, Medellin

weekdag: 17:00 - 04:00
weekend: 17:00 - 04:00 uur

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 54 stemmen Stemmen

Teres Café Bar beschrijft zichzelf als "een plek gewijd aan de meest fascinerende vrouwen" en is een essentiële lesbische bar als je Medellin bezoekt.

Deze Colombiaanse Gaybar, vertaald als "De bar van je passies", is de perfecte plek om te dansen en te drinken. De bar organiseert thema-avonden, zoals een diva-avond uit de jaren 60, sportevenementen en een serie lesbische films.

De Teres Café Bar bevindt zich in het centrum van Medellin aan de Avenida 33, omgeven door andere bars en restaurants.

Functies

bar, muziek, dans, thema-avonden

Bijgewerkt: 02 juli 2019

Av. 33 #76 - 20, Medellín, Antioquia, Colombia, Medellín

weekdag: wo - vr: 6 - 4 uur
weekend: za: 6 - 4 uur

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.