Gay-dansclubs in Medellin

Gay-dansclubs in Medellin

Wil je weten waar al die hete Colombiaanse mannen in Medellin uitgaan? Zoek niet verder.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Populaire Gay-nachtclub gelegen in het hart van Lleras Park in Pablado, de Gaybuurt van Medellin. Zero Nightclub speelt de hele nacht een mix van reggaeton, tophits, R&B en electronica.

Deze club, die voorheen "Purple" heette, is vrij klein, maar zit altijd vol met mooie paisa-jongens. Zero houdt ook de hele week dragshows, waarbij een massa expats, lokale bewoners en toeristen wordt aangetrokken.

Eigenschappen

bar, muziek, dans, live muziek

Bijgewerkt: 08-jan-2019

CR 39 # 8-81 , Medellin

weekdag: do - za: 22:00 - 04:00 uur

4.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Viva Discotek is een van de grootste Gayclubs in Medellin, gelegen in het noorden van de wijk Laureles. Deze bar heeft 2 grote dansruimtes met muziek variërend van reggaeton tot latin-klassiekers.

Viva Discotek biedt plaats aan meer dan 1,000 mensen en is populair bij LGBT + inwoners en toeristen. Bekijk van tevoren hun Facebook-pagina om de vele themafeesten te zien die ze organiseren.

Eigenschappen

bar, muziek, live muziek, dans

Bijgewerkt: 08-jan-2019

Calle 51 #73-100, Medallin


weekend: ZA: 21:00 - 04:00

4.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

Deze levendige Gayclub is gelegen in Poblado, de belangrijkste Gaybuurt van Medellin. Industry Club is enorm populair bij LGBT + -bewoners en toeristen.

Industry Club beschikt over 2 grote dansvloeren, elektronische muziek en voordelige drankjes.

Eigenschappen

bar, muziek, dans, live muziek

Bijgewerkt: 08-jan-2019

Calle 26A #43F 72, Medellin

weekdag: vr - za: 22:00 - 04:00 uur

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 62 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.