Gaybars in Mexico-Stad

Gaybars in Mexico-Stad

We hebben onze lijst gemaakt met de beste en meest populaire Gaybars in Zona Rosa, Mexico-Stad. Of je nu een avondje uit wilt beginnen of gewoon een cocktail wilt drinken met een paar vrienden, deze stad heeft het allemaal.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Luxe Gaybar in het hart van Zona Rosa. Kinky, verdeeld over 2 verdiepingen, heeft 3 verschillende themagebieden: een die de klassieke stijl van een Mexicaanse cantina repliceert, compleet met kitscherige inrichting en leuke Latino muziek, een glazen karaokebar en een prachtig rookterras met uitzicht op de Paseo de la Reforma.

Jong en sexy publiek, met ook een goede mix van jongens en meisjes. Dit is geen duikbar, dus verwacht geen goedkope nacht. Een geweldige plek om te drinken en te dansen en zeker de moeite waard.

Functionaliteiten

bar, rookterras, karaoke, dans

Bijgewerkt: 17-dec-2020

Calle Amberes 1, Juárez, Mexico Stad

weekdag: do, vr 21:00 - 04:00 uur
weekend: za 21 - 00 uur

3.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 64 stemmen Stemmen

Deze twee twin-bars liggen naast elkaar en bieden lesbische en Gayseksuele tegenhangers. Pussy Bar is de lesbische bar, terwijl Gayta de Gaybar is. Samen zorgen ze voor een vol uitgaansleven dat geschikt is voor een jong publiek.

De twin-bars Gayta en Pussy Bar bevinden zich in de wijk Colonia Cuathémoc, een welvarend deel van Mexico-Stad waar de Mexicaanse effectenbeurs en vele buitenlandse ambassades gevestigd zijn.

Functionaliteiten

club, lesbo, bar, dansen

Bijgewerkt: 17-dec-2020

Calle Amberes 18, Cuauhtémoc, Mexico Stad

weekdag: 12 - 2 uur
weekend: 12 - 2 uur

3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

Tom's is een beetje een instituut in México City, en je zult hier geen andere cruise- of leren bar in zijn soort vinden. Het is ook een van de weinige Gaybars buiten Zona Rosa.

Het interieur is donker en gotisch, met verschillende schermen verspreid over films voor volwassenen. Er is ook een donkere kamer die spannend kan worden. Tom's publiek is verrassend gemengd; je zou veel oudere machomannen verwachten, maar dat is niet het geval. Iedereen is hier welkom, ongeacht de stam.

Weekenden zijn altijd populair en het kan er behoorlijk druk zijn! Verwacht go-go dansers en strippers op tafel. Regelmatige drankaanbiedingen.

Functionaliteiten

bar, donkere kamer, tv-schermen, dansen

Bijgewerkt: 13-aug-2020

Avenida de los Insurgentes Sur 357, Hipódromo, Mexico Stad

weekdag: 21:00 - 03:00
weekend: 21:00 - 03:00 uur

2.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 67 stemmen Stemmen

BoyBar is een geweldige Gaybar en dansclub in het hart van Zona Rosa.

Het is ook verrassend groot: er zijn drie niveaus met elk hun eigen vibe en dj.

Op de ene verdieping is er elektronische en housemuziek, een andere speelt de Top 40-hitlijst en een andere is een belachelijk leuk karaoke-feest.

Mannelijke strippers verschijnen de hele nacht en recensenten hebben gezegd dat ze steeds heter en heter lijken te worden naarmate de nacht vordert, maar dit kunnen gewoon de goedkope drankjes zijn!

Een paar insidertips: deze plek is alleen voor jongens, dus misschien niet de locatie om met je vriendinnen te bezoeken. BoyBar kan ook behoorlijk streng zijn bij het binnenkomen, dus als je eenmaal binnen bent, ben je voorgoed klaar.

Bekijk hun video hieronder voor een idee van de actie ...

Functionaliteiten

bar, muziek, dans, strippers, go-go dansers

Bijgewerkt: 13-aug-2020

Calle Amberes 14, Juárez, Mexico-Stad

weekdag: 09:30 - 04:00 (do en vr)
weekend: 09:30 - 04:00 alleen zaterdag

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 65 stemmen Stemmen

Drrama by 42 (voorheen het 42nd Street Cafe) heeft onlangs een enorme reconstructie ondergaan en is nog steeds een van de favoriete bars van Zona Rosa. De interieurs hebben een trendy, ruige look, die rustiek en rauw aanvoelt.

Het publiek is gemengd en je kunt een verscheidenheid aan stamgasten en jonge mensen vinden bij Drrama - het is altijd druk omdat er geen dekking is. Elke avond zie je livemuziek, karaoke, dragshows of komedie.

Functionaliteiten

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 13-aug-2020

Calle Amberes 4, Mexico Stad

weekdag: di-vr 18:00 - 03:00
weekend: za 18 - 00 uur

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Deze is strikt voor mannen. Nicho is waar de bears van Mexico City komen rondhangen in Zona Rosa, en maakt deel uit van de BearMex-groep.

De muziek is leuk en levendig, en vrijdag staat bekend om berenkaraoke. Een geweldige plek om te cruisen - er is hier een schat aan oudere beren die op zoek zijn naar iemand om een ​​paar uur mee te genieten.

Functionaliteiten

bar, muziek, dans, cruisen

Bijgewerkt: 13-aug-2020

Londres 182, Juárez, Mexico-Stad

weekdag: do, vr 20:30 - 02:00 uur
weekend: za 20 - 30 uur

2.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen Stemmen

Je hebt Mexico niet gedaan als je mezcal niet hebt geprobeerd, en La Botica is de plek om naartoe te gaan. Ze beweren een van de oudste mezcalerías van Mexico-Stad te zijn en we zouden er niet aan twijfelen! Ze dienen al jaren de Gaygemeenschap van CDMX.

Er zijn meer dan 50 mezcal-cocktails om uit te kiezen in La Botica, en het is een geweldige plek om je avond te beginnen. Ze sluiten iets eerder dan de andere bars, maar worden op het dak gepakt als ze open zijn.

Functionaliteiten

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 13-aug-2020

Calle Amberes 1, Zona Rosa, Mexico Stad

weekdag: 17:00 - 02:00
weekend: 17:00 - 02:00 uur

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 54 stemmen Stemmen

De NEÓN-versie van Zona Rosa's beroemde Cabarétito wordt gehouden in 'El Taller', een café in de buurt.

De bar biedt dagelijks drankjes van 6 tot 9 uur, dus het is een geweldige plek om uw avondje uit te beginnen.

Je kunt hier ook de hele nacht blijven, want er zijn house- en chart-dj's die tot laat draaien en overal shows.

Verwacht ongelooflijke mannelijke strippers, prachtige go-go-dansers en adembenemende drag queens.

Functionaliteiten

bar, muziek, go-go dansers,

Bijgewerkt: 13-aug-2020

El Taller, Florencia 37-a, Zona Rosa, Mexico Stad

weekdag: 18:00 - 02:00
weekend: 18:00 - 02:00 uur

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 52 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.