Gay-sauna's in Mexico-Stad

Gay-sauna's in Mexico-Stad

Als je op zoek bent naar iets intiemers, dan is hier onze gids voor de beste Gaysauna's in Mexico-Stad.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Gelegen in een gebied met gemakkelijke toegang in de buurt van het Gaycentrum van Mexico-Stad, is deze Gaysauna de plek om te zien en gezien te worden in een compleet in een sensuele sfeer.

Deze locatie herbergt voorzieningen zoals een bar, sauna, stoomkamer, doolhof, donkere kamer, schuimkamer, dansvloer en wekelijkse evenementen. Prijzen zijn inclusief kluisje, handdoek, sandalen, glijmiddel en onbeperkt condooms.

Eigenschappen

bar, muziek-, dans, karaoke, live muziek, cafe, restaurant, zwembad, stoomkamer, massage, sauna, zonneterras, doolhof, jacuzzi / warm zwembad, relax cabines, donkere kamer, sportzaal, spa, alleen voor volwassenen, cruise / fetisj.

Bijgewerkt: 13-aug-2020

General Mariano Escobedo 717, Anzures, Mexico-Stad

weekdag: 16:00 - 00:00
weekend: 09:00 - 03:00 uur

2.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 64 stemmen Stemmen

Een typische Mexicaanse Gaybaden en sauna in Mexico-Stad. De prijzen voor de massages en andere behandelingen zijn heel redelijk. U kunt mannen terug naar uw kamer brengen of gewoon ontspannen. Deze locatie wordt voornamelijk bezocht door de lokale bevolking.

Voorzieningen zijn onder andere douches, droge sauna, stoombad, gratis extra handdoeken en massages. Deze locatie biedt schoenpoetsen aan als onderdeel van de service.

Eigenschappen

stoombad, massage, sauna, zon, alleen voor volwassenen, cruise / fetisj

Bijgewerkt: 08-aug-2019

Manuel María Contreras 11, San Rafael, Mexico Stad

weekdag: 06:00 - 21:00
weekend: 06:00 - 21:00 uur

3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 75 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.