Montevideo Gay Sauna's

Montevideo Gay Sauna's

Op zoek naar een gay sauna in Montevideo? We hebben twee voor jullie gevonden om uit te kiezen.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Deze locatie is de grootste en meest populaire gay sauna voor mannen in Montevideo, Uruguay.

Het beschikt over een bar met een volledig assortiment aan alcoholische dranken, een droge sauna, een stoombad, een solarium, een jacuzzi / bubbelbad en massages.

Openingstijden: Maandag en dinsdag 15:00 tot 23:00 uur; Woensdag 12 tot 00 uur; Donderdag 23:00 tot 15:00 uur; Vrijdag en zaterdag 23:00 tot 15:00 uur; Zondag 01:00 -15: 00 uur.

Eigenschappen

zwembad, stoombad, massage, sauna, jacuzzi / warm zwembad, relaxcabines, alleen voor volwassenen

Bijgewerkt: 25-jun-2020

Tacuarembó 1531, Montevideo


3.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 9 stemmen Stemmen

Deze meer intieme Gaysauna in Montevideo biedt een scala aan sensuele en ontspannende faciliteiten om te ontspannen na het bezoeken van de bezienswaardigheden van de stad.

Er zijn zowel droge als natte sauna's om lekker in te stomen, een cruisekelder met privékamers en openbare cabines, en een kleine bar en een bioscoopzaal om te ontspannen.

Eigenschappen

stoombad, massage, sauna, alleen voor volwassenen, cruisen

Bijgewerkt: 05-sep-2018

Julio Herrera y Obes 1240 , Montevideo


2.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 65 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.