Gay Cruise Clubs in Montreal

Gay Cruise Clubs in Montreal

Montreal is niet bang om harder te spelen. Bekijk onze lijst met Gaycruiseclubs in Gay Village in Montreal.

Bar Aigle (Eagle) is een leren bar in Gay Village in Montreal. Als je van papa- of beertypes houdt - en leer! - je zult het hier goed doen.

De bar heeft een terras waar het in het weekend druk kan zijn.

Het leerthema is niet zo strikt opgelegd als in andere fetisj-bars. Hier vind je een gemengd publiek, hete barmannen en een goede selectie van in leer geklede jongens met tatoeages, laarzen en andere butch-uitrusting.

Je vindt er tal van toepasselijk kinky foto's en kunstvoorwerpen verspreid. Er zijn twee bars - als je het gevoel hebt te cruisen, is die aan de achterkant de beste keuze.

Naarmate de nacht vordert, kan dit een behoorlijke oppepper worden.

dichtstbijzijnde station: Beaudry

Kenmerken

bar, fetisj, muziek, dans

Bijgewerkt: 09-aug-2021

1315 St Catherine St , Montreal

Weekdag: 08:00 - 03:00
Weekend: 08:00 - 03:00

3.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 8 stemmen Stemmen

Stud Bar is een dansbar voor mannen in het centrum van de Gay Village van Montreal.

Hun motto, 'Een bar voor mannen, waar mannen van mannen houden', vertegenwoordigt deze locatie goed. Hier vind je veel met leer beklede beren en hunks met een mannelijke uitstraling, dus als je op zoek bent naar testosteron, dan ben je hier aan het juiste adres!

Stud Bar biedt de hele week drankjes, met wekelijkse pooltoernooien en populaire huis-dj's tijdens de drukke weekenden. Naast een paar donkere hoekjes heeft de bar topless barmannen in twee bars en een dansvloer.

Deze bar is elke avond tot laat geopend, dus zorg ervoor dat je naar beneden gaat om een ​​van de laatste echte Gaybars in Montreal te ervaren.

Kenmerken

bar, muziek, alleen voor mannen, leer

Bijgewerkt: 09-aug-2021

1812 St Catherine St E, Montreal

Weekdag: 10:00 - 03:00
Weekend: 10:00 - 03:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 3 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.