Gayclubs in Montreal

Gayclubs in Montreal

Bekijk onze lijst met de beste Gayclubs in Montreal. The Gay Village heeft ongelooflijke uitgaansgelegenheden en enkele van de grootste gay-superclubs in Canada.

Club Unity is de grootste Gaybar in Montreal en bevindt zich in het hart van het Gaydorp. Er zijn drie bars en een dak.

De drankjes zijn relatief goedkoop en hebben meerdere verdiepingen met verschillende soorten muziek. Dit is een plek waar je veel plezier kunt hebben en als een gek kunt dansen.

De mensen hier zijn ongedwongen en vriendelijk. Dit is de gayclub die je gezien moet hebben als je in Montreal bent.

Als u laat op een drukke avond komt, moet u mogelijk in de rij staan.

dichtstbijzijnde station: Beaudry

Kenmerken

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 09-aug-2021

1171 St Catherine St E, Montreal


4.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 4 stemmen Stemmen

Dit bar- en Gayclubcomplex is het grootste in Montreal en een echt hoofdbestanddeel van het Gaydorp. De club bevat een pub beneden, 2 restaurants, 4 muziekkamers, een dakterras, een bubbelbad en zelfs een spa!

Sky heeft een jarenlange reputatie in het Gaydorp als een krachtpatser in de Gayscene, en vrijdag- en zaterdagavonden zijn hier enorm populair. De club organiseert op deze avonden wekelijkse evenementen, maar is ook 7 dagen per week geopend.

Overdag functioneert Sky als een bar en eetcafe, maar verandert het in een gay superclub als de zon ondergaat, met adembenemende dragshows en geweldige dj's. Muziekgenres zijn onder meer pop, latino en house.

Een bezoek aan Montreal zou niet compleet zijn zonder een weekend in Sky.

Kenmerken

bar, club, muziek, pub, restaurant, spa, jacuzzi

Bijgewerkt: 09-aug-2021

1478 St Catherine St E, Montreal

Weekdag: 14:00 - 00:00
Weekend: 14:00 - 03:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 2 stemmen Stemmen

Circus is een danscomplex met drie verdiepingen in het centrum van het Gaydorp van Montreal, waar tot in de vroege uurtjes lokale en internationale dans-dj's en live circus zijn ondergebracht.

De club is geopend van donderdag tot en met zondag rond middernacht, dus het is een geweldige locatie om naar toe te gaan als je het feest wilt voortzetten.

Toegang kost soms ongeveer $ 20 als er een speciaal DJ-evenement plaatsvindt, dus pas op.

De klantenkring van de club is enigszins gemengd ondanks het feit dat ze in de Gaywijk zijn, maar als je op zoek bent naar een opwindend avondje uit, dan is Circus After Hours the place to be.

Kenmerken

house, techno, trance, circusacts

Bijgewerkt: 09-aug-2021

917 St Catherine Street East, Montreal


Weekend: 02:00 - 09:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

Stereo is een geheime danstechnoclub in het Gaydorp van Montreal.

De club dringt aan op geen camera's, geen flesjesservice en geen slechte houding, aangezien de locatie een echt respect heeft voor de dj's die ze hosten.

Als je geïnteresseerd bent in geweldige muziek van wereldberoemde dj's, dan is Stereo de avond voor jou.

Voor evenementen zijn vaak kaartjes verkrijgbaar, dus kijk op de website voor aankomende evenementen voordat je aankomt, aangezien de club erg populair is en vaak uitverkocht is.

Kenmerken

muziek, techno, dans

Bijgewerkt: 09-aug-2021

865 St Catherine Street East, Montreal


Weekend: 22:00 - 03:00

3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 2 stemmen Stemmen

Club Bolo is een LGBT-country- en line-danceclub aan de rand van het Gaydorp van Montreal en biedt een leuk avondje uit voor een ouder publiek.

De experts organiseren een 'oefenparade op vrijdagavond en de club is dan op vrijdagavond van 9 uur tot middernacht open voor iedereen; een geweldige plek om je box-step te oefenen.

Bolo organiseert ook veel speciale evenementen op bepaalde feestdagen, dus houd hun wekelijkse schema in de gaten, want het wordt zeker een leuke en andere avond.

Kenmerken

dansen, muziek, live shows

Bijgewerkt: 09-aug-2021

2093 Visitation St, Montreal


Weekend: vrijdag 21:00 - 00:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

MPU is een langlopend Gaydansfeest dat plaatsvindt in Le Belmont. Ze hebben vaak themafeesten, drag-optredens en zelfs Drag Race-alumni.

Het is de moeite waard om eens te kijken of je de koninginnen van de lokale scene wilt ontmoeten. Aankleden en / of shirtloos zijn wordt aangemoedigd.

Kenmerken

gay dansfeest

Bijgewerkt: 09-aug-2021

4483 St Laurent Blvd, Montreal


4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.