Napels Gay Dance Clubs

Napels Gay Dance Clubs

Als je zin hebt in dansen 's avonds laat, bezoek dan een van de levendige Gaydansclubs en feesten in Napels.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

De populaire gay-nachtclub van Napels op twee verdiepingen. Macho Lato beschikt over een bar, dansvloer, filmzone, cruisegebied, donkere kamer, rookruimte en gratis WiFi.

Geweldige muziek door draaiende DJ's. De club organiseert ook verschillende evenementen - bezoek de website voor meer informatie. Open op zaterdag van 11 tot 4 uur. Neem voor de openingstijden op zondag contact op met de directie.

Functies

bar, muziek, dans, donkere kamer, gratis wi-fi, cruise / fetisj

Bijgewerkt: 05-aug-2021

via Abate Minichini 62, Napels


Weekend: za 23:00 - 04:00

3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 70 stemmen Stemmen

Populair Gaydansfeest in Napels, dat eens per maand op verschillende locaties plaatsvindt. Toegang 12-20 € inclusief een drankje.

Kijk op de website of Facebook-pagina van SAME voor aankomende evenementen.

Functies

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 05-aug-2021

various venues, Napels


3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Gaypopulair, zeer LGBT-vriendelijk feest in Napels. La Mamada viert de internationale popcultuur en organiseert op zaterdagavond conceptuele artiesten, dansers, artiesten en zangers.

De afgelopen twee jaar organiseerde La Mamada de Official Pride Party van Napels en het team regisseerde de animatie van de lokale Pride of Caserta-stad en de eerste Pride of Potenza-stad.

Elke week in La Mamada is een ander thema, dat jong publiek en veel toeristen uit heel Europa trekt. Toegang 2.99 € / 4.99 €. Het feest wordt op verschillende locaties gehouden:

Zomerseizoen: @ Terme Di Agnano [via Astroni 24]; @ Ippodromo di Agnano [via Raffaele Ruggiero 1]; @ JD Club [via Corrado Barbagallo]

Winterseizoen: @ Accademia Club [via Piave 183]; @ Moses Club [via Vincenzo Petagna 15]

Functies

bar, muziek, dans, liveshows, donkere kamer

Bijgewerkt: 05-aug-2021

Via Piave 183/185, Napels


Weekend: za 23:30 - 05:00

3.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.