Gay sauna's en massage in New Delhi

Gay sauna's en massage in New Delhi

De meeste 'mannelijke massagespa's' in New Delhi hebben saunafaciliteiten en dienen ook als cruiseplekken voor Gaymannen.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Exclusive: 10% Discount

Man-naar-man massageservice door getrainde mannelijke therapeuten in luxe kamers met airconditioning. Out-call-service beschikbaar.

Er zijn verschillende soorten massages, lichaams- en gezichtsbehandelingen beschikbaar. Menz Health Spa organiseert ook weekendfeesten. Tot de faciliteiten behoren een loungeruimte, een donkere kamer, een stoombad en gratis WiFi. .

Eigenschappen

muziek, stoomkamer, massage, relaxcabines, donkere kamer, gratis wi-fi

Bijgewerkt: 19-aug-2020

E-84, G/F Lajpat Nagar I (next to Kangra Sweets), New Delhi

weekdag: 11:00 - 22:00
weekend: 11:00 - 22:00 uur

3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

Vandaag:  Happy Hour 5-10 uurMorgen:  Happy Hour 5-10 uur

Exclusive: 30% Discount - ongoing promotion

Kwalitatieve man-naar-man massagespa in New Delhi. Het personeel van Hammam Men's Spa is goed verzorgd, spreekt Engels, is goed gebouwd en ziet er goed uit.

 

Bijgewerkt: 27-nov-2020

A-118, GF, Lajpat Nagar-1 (opposite metro pillar #4), New Delhi


3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 68 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.