Gay New Delhi · Diensten

Gay New Delhi · Diensten

Onze verzameling van andere Gaygerelateerde bedrijven, dienstverleners en LGBT-organisaties in New Delhi.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Jaarlijks LGBTQ + Pride-evenement in New Delhi, elk jaar in maart.

Bijgewerkt: 31-okt-2019

city centre, New Delhi


4.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Serene Journeys, een bekend reisbureau in New Delhi dat luxe reisservices en reizen biedt voor zowel individuen als groepen, evenals Gayvriendelijke vakanties die zijn afgestemd op de behoeften, interesse, levensstijl en het budget van de reiziger.

Service is beschikbaar in India, Nepal, Bhutan en Zuid-Azië.

Over oprichter:
Robin is de eigenaar van Serene Journeys, een op maat gemaakte reisspecialist voor LGBT en gemeenschappen in New Delhi en een freelance reisfotograaf.

Bijgewerkt: 31-okt-2019

Rectangle 1, Commercial Complex, 4th Floor, D4 Saket, New Delhi

weekdag: 09:00 - 00:00
weekend: 09:00 - 00:00 uur

4.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 52 stemmen Stemmen

Boyzone, gevestigd in Delhi, is een entertainmentgroep voor de LGBT-gemeenschap die evenementen, feesten, tentoonstellingen, enz. Organiseert.

Op verschillende locaties in de stad worden op zaterdagavond regelmatig Gayfeesten gehouden. Bezoekers kunnen ze het beste bellen en kijken waar het feest momenteel plaatsvindt.

Feestjes worden normaal gesproken na middernacht druk en gaan door tot de vroege ochtend.

Bijgewerkt: 19-aug-2020

465/66 Esplanade Road, Chandni Chowk, New Delhi


1.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 62 stemmen Stemmen

Nigah, opgericht in 2003, is een in Delhi gevestigde sociale activistengroep die discussies geeft over de queerkwesties van gender en seksualiteit en evenementen organiseert voor de LGBT-gemeenschap.

Bijgewerkt: 19-aug-2020

3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.