Gaybars in New York City

Gaybars in New York City

New York City is de thuisbasis van historische Gaybars en nieuwere locaties die enorm populair zijn.

De thuisbasis van wat misschien wel de beroemdste Gaybar ter wereld is, The Stonewall Inn, New York, is een wereldleider als het gaat om het Gay-uitgaansleven. Terwijl de Gayscene van vandaag geconcentreerd is in het Hell's Kitchen-gebied, hebben de historische wijken Chelsea en Greenwich Village nog steeds een bloeiende verzameling Gaybars en -clubs. De Gaybars van New York trekken een mix van locals en bezoekende Gayreizigers aan, wat zorgt voor een ongelooflijk diverse scene. Er is voor elk wat wils in de stad die nooit slaapt.

Lijn je maag uit en geniet van dragtalent van wereldklasse bij Lucky Cheng's; het oorspronkelijke huis van het drag-diner. Nadat je je hebt gekoesterd in de oogverblindende gloed van de iconische acts van de bar, is het tijd om 's werelds beroemdste Gaybar te bezoeken. The Stonewall Inn, gelegen in het hart van Greenwich Village, was de locatie van de beroemde protesten die de Gayrechtenbeweging in de VS op gang brachten en is nog steeds een populaire ontmoetingsplaats voor de gemeenschap. Sluit je avond af onder de pulserende stroboscooplampen van Industrie; een steunpilaar van de gayscene van New York City, deze 4000ft vierkante locatie garandeert een onvergetelijke gay clubbing-ervaring.

Gaybars in New York per gebied: Hell's Kitchen | East Village | Greenwich Village | Chelsea | Midtown | Washington Heights | Brooklyn | Queens

Bekijk ook: Lesbische bars in New York, Gay Dance Clubs in New York en Gaycruiseclubs.

Hell's Kitchen

Hell's Kitchen is een uiterst coole wijk in de buurt van Broadway, waar veel van de beste Gaybars van NYC te vinden zijn, waaronder Therapy and Industry.

Vandaag:  Queen - Wekelijkse Drag RevueMorgen:  DJ Night

Industry is een van de populairste gay-locaties van Hell's Kitchen. Met nachtelijke shows is deze bar alleen contant, hoewel er ter plaatse 2 geldautomaten zijn. De industrie heeft een drukke after-work scene en een nachtelijk happy hour. Deze Gaybar van 4,000 m² is vooral druk in het weekend en zit meestal vol met knappe Gaymannen.

dichtstbijzijnde station: 50th Straat

Kenmerken

bar

Bijgewerkt: 21 februari 2023

355 West 52nd Street, New York

Weekdag: 5:00 - 4:00 uur
Weekend: 5:00 - 4:00 uur

3.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 18 stemmen Stemmen

Morgen:  Super maat koningin

Door Gay's beheerde en beheerde bar en lounge in Hell's Kitchen. HARDWARE biedt enkele van de beste DJ's in NYC en vermakelijke drag queens, zowel lokaal als gasten.

Gelegen in het centrum van Manhattan. 7 dagen per week geopend. Happy hour, 2-8 uur (maandag-vrijdag).

Kenmerken

bar, muziek, dans, dragshows

Bijgewerkt: 25 mei 2022

697 10th Avenue, New York

Weekdag: 2 - 4 uur
Weekend: 2 - 4 uur

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

Deze stijlvolle gay-cocktailbar die al meer dan 25 jaar het hart vormt van de Gayscene in New York.

The Townhouse heeft 3 bars en biedt nachtelijke pianoshows door de beste artiesten van New York. Er is regelmatig livemuziek en evenementen, vaak gecentreerd rond Broadway-deuntjes.

De bar trekt een volwassen gemengd publiek en het 'Men At Work'-type aan - dus kom niet opdagen in een leren korte broek en een vintage Madonna-vest. Kleed je smart casual, al is een jas niet verplicht.

dichtstbijzijnde station: Lexington Avenue / 59th Street

Kenmerken

bar, live muziek

Bijgewerkt: 25 mei 2022

236 E 58th Street, New York


3.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 25 stemmen Stemmen

Een geliefde Gaybar in New York sinds 1995. In die tijd stond Barracuda bekend als een hol van Bohemen - het soort plek waar je Eartha Kitt of Nathan Lane zou zien en waar Broadway-beroemdheden op het podium zouden springen en a capella zouden zingen.

Tegenwoordig gaat Barracuda nog steeds sterk, met een zeer vriendelijke en gastvrije sfeer, gehost door enkele slepen uit New York, zoals Sherry Vine en actrice Candis Cayne.

Opmerking: De plaats is klein, maar dat is een deel van zijn charme.

dichtstbijzijnde station: 23rd Street

Kenmerken

bar, muziek, drag-shows

Bijgewerkt: 25 mei 2022

275 W 22nd Street, New York

Weekdag: 4:4 - XNUMX:XNUMX uur
Weekend: 4 - 4 uur

4.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 2 stemmen Stemmen

Lucky Cheng's is de oorspronkelijke thuisbasis van het drag-diner. Het bestaat al sinds 1993 en het is een soort vestiging in de Gayscene in New York. Geniet van een driegangenmaaltijd terwijl de beste dragqueens hun hele leven lang lip-synchroniseren.

Je kunt ook hun beroemde woestijn met hoge hakken proberen, 's werelds meest campest-snoepje. Er gaat niets boven een roze chocoladeschoen gevuld met aardbeien en room.

Lucky Cheng's is alleen 's avonds in het weekend geopend.

dichtstbijzijnde station: 50 Street metro

Kenmerken

bar, muziek, slepen, dansen, restaurant

Bijgewerkt: 25 mei 2022

605 W 48th St, New York


Weekend: alleen vrijdag- en zaterdagavond

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

De 9th Avenue Saloon is een van de oudste LGBTQ+-bars in New York City en bedient al meer dan 40 jaar de LGBTQ+-gemeenschap.  Een herkenningspunt van Hell's Kitchen, het is de perfecte plek om een ​​cocktail te drinken voordat je naar je volgende locatie gaat.

Bijgewerkt: 28-sep-2022

656 9th Ave, New York City


Amerika's belangrijkste Gay-sportbar is gearriveerd in de beslist decadente straten van Hell's Kitchen. Boxer's, een bastion van het LGBTQ+-nachtleven, is dé plek voor sportvertoningen, liveoptredens en een wisselende evenementenkalender en thema-avonden.

Bijgewerkt: 03 februari 2023

735 gTH AVE, New York City

Weekdag: 4:2 - XNUMX:XNUMX
Weekend: 4:2 - XNUMX:XNUMX

Een leuke Gaybar in Hell's Kitchen, New York. Deze bar met cowboythema is ontworpen om eruit te zien als een saloon uit het Wilde Westen - denk aan "Coyote Ugly" maar dan met mannelijke barmannen.

Afgezien van de hete barmannen die op de bar dansen, serveert Flaming Saddles ook geweldige cocktails met regelmatige drankaanbiedingen - Happy Hour van 3 tot 9 uur. Alleen contant geld wordt geaccepteerd.

Als je in Los Angeles bent, kijk dan eens naar de zustertak - Vlammende Zadels WeHo.

dichtstbijzijnde station: 50th Straat

Kenmerken

bar, muziek

Bijgewerkt: 25 mei 2022

793 9th Avenue, New York

Weekdag: 3:4 – XNUMX:XNUMX
Weekend: 2:4 - XNUMX:XNUMX

3.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 6 stemmen Stemmen

Hell's Kitchen's langstlopende Gaybar. POSH Bar & Lounge is een meer intieme aangelegenheid dan sommige van zijn ruigere tegenhangers in New York.

De bar organiseert wekelijkse thema-evenementen, waaronder Frisky Fridays tot Sexy Saturdays, met nachtelijke dj's en regelmatige dragshows. Als je honger hebt, is de pizza ook best lekker. Happy hour van 2 tot 9 uur.

Kenmerken

bar, muziek, dans, dj, dragshows

Bijgewerkt: 25 mei 2022

405 W 51st Street, New York


3.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 5 stemmen Stemmen

De Toolbox Bar is een al lang bestaande Gay-duikbar in de Upper East Side.

De Toolbox biedt onderdak aan een reeks populaire evenementen, waaronder drag-optredens, karaoke, bingo en ander live-entertainment. Kijk op hun website voor meer informatie.

Bijgewerkt: 25 mei 2022

1742 2nd Ave, New York

Weekdag: ma - wo: 4:2 - 4:4 do: XNUMX:XNUMX - XNUMX:XNUMX
Weekend: za: 2 - 4 uur Zo: 2 - 2 uur

Rise is een relaxte Gaybar in Hell's Kitchen, een paar straten verderop Vlammende zadels en Industrie. De ruimte is vrij klein en de inrichting is ingetogen. Een wervelende glitterbal voegt echter wel een vleugje kamp toe.

Rise Bar is het bewijs dat je niet genoeg Gaybars kunt hebben in Hell's Kitchen. Het is meestal druk en het publiek is gemengd, hoewel voornamelijk Gaymannen.

Er zijn regelmatig evenementen zoals karaoke-avonden, Drag Race-vertoningen en laat op de avond dansen in het weekend. Als je dorst hebt, ga dan naar Thirsty Thursday voor een avond vol hete mannen en hete muziek.

dichtstbijzijnde station: 50 Street metro

Kenmerken

bar, muziek, karaoke, dans

Bijgewerkt: 25 mei 2022

859 9th Ave, New York

Weekdag: ma-do: 4 - 2 uur
Weekend: vr-za: 3:4-3:2 zo: XNUMX:XNUMX-XNUMX:XNUMX

2.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 2 stemmen Stemmen

Ritz Bar and Lounge is een chique Gaybar in Hell's Kitchen met een nautisch thema. Het heeft twee bars, een patio in de achtertuin en een terras aan de straatkant. Het is sinds 2006 een van de beste hotspots in Hell's Kitchen.

Er zijn nachtelijke dj's en regelmatig drag-shows. De opstelling verandert van nacht tot nacht, dus kijk op hun website voor meer info.

Kenmerken

bar

Bijgewerkt: 25 mei 2022

369 W 46th St, New York

Weekdag: ma-vr: 4:4-XNUMX:XNUMX
Weekend: za-zo: 4:4-XNUMX:XNUMX

East Village

East Village grenst aan Greenwich Village en staat bekend om zijn nachtleven en trendy restaurants. Het is het voormalige stampende terrein van Andy Warhol en Jean-Michel Basquiat.

Al twintig jaar een Gay-instelling in East Village in New York. De Phoenix bar & nachtclub (voorheen "The Bar" genaamd) trekt een jeugdig, trendy publiek.

The Phoenix organiseert regelmatig evenementen, thema-avonden, livemuziek, dansfeesten met dj's en go-go-dansers. De jukebox van de bar zit vol met knallende pophits. Kijk op hun Facebook voor evenementdetails.

dichtstbijzijnde station: 1st Avenue

Kenmerken

bar, muziek, dans, live muziek

Bijgewerkt: 25 mei 2022

447 E 13th Street, New York

Weekdag: 3:4 - XNUMX:XNUMX uur
Weekend: 3 - 4 uur

3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 4 stemmen Stemmen

De Gay-populaire bar en uitgaansgelegenheid Club Cumming, eigendom van acteur Alan Cumming, biedt elke avond van de week een scala aan beruchte uitvoerende artiesten.

Deze voormalige gay-duikbar is omgebouwd tot Weimar-cabaret voor de 21e eeuw en trekt nog steeds een grote 'alternatieve' queer menigte.

Terwijl eigenzinnige locaties in New York beginnen te verdwijnen, is het leuk om enkele overblijfselen van Bohemen te zien. De bar wordt rond middernacht het drukst. Kijk op hun website voor evenementdetails.

dichtstbijzijnde station: Broadway-Lafayette

Kenmerken

bar, muziek, dans, cabaretshows, livemuziek

Bijgewerkt: 25 mei 2022

505 E 6th Street, New York

Weekdag: 6:4 - XNUMX:XNUMX uur
Weekend: za: 4:4 - 5:4 zo: XNUMX:XNUMX-XNUMX:XNUMX

2.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 5 stemmen Stemmen

NO BAR is een Gaybar in de East Village met een hippe inrichting en kunstwerken van Dachi Cole. De cocktails zijn behoorlijk indrukwekkend. NYC heeft al lang behoefte aan een Gaybar die gespecialiseerd is in cocktails!

Het werd geopend door Angela Dimayuga, een invloedrijke figuur in de restaurantscene van NYC.

Er zijn regelmatig dragshows en clubavonden. Je kunt eten, drinken en dineren, Drag Race kijken… wat wil je nog meer?

dichtstbijzijnde station: Astor pl

Kenmerken

bar, muziek, cocktails

Bijgewerkt: 25 mei 2022

The Standard, 25 Cooper Sq, New York

Weekdag: ma-wo: 17:00-02:00 do-vr: 17:00-03:00
Weekend: Za: 17:00-03:00 Zo: 17:00-02:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

Rustige Gaybar in de kelder in East Village in NYC. Nergens heeft een pretentieloze sfeer en er worden redelijk geprijsde drankjes geserveerd.

Het publiek is gemengd, hoewel voornamelijk Gay. Als je jezelf omschrijft als "non-scene" op Grindr, doe je het hier goed. Het is geen houding, geen leeftijdsdiscipline.

Nergens worden regelmatig thema-avonden georganiseerd met dj's, go-go-dansers en cruisey dark room. Niet echt een plek om te dansen, maar geweldig om te socializen.

dichtstbijzijnde station: 1st Avenue

Kenmerken

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 25 mei 2022

322 E 14th Street, New York

Weekdag: 4:2 - XNUMX:XNUMX uur
Weekend: 3 - 4 uur

3.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 5 stemmen Stemmen

Greenwich Village

Greenwich Village was ooit het Boheemse en artistieke centrum van New York. Stijgende vastgoedprijzen hebben het nu veel duurder gemaakt. De thuisbasis van 'The Stonewall Inn', mogelijk de beroemdste Gaybar ter wereld, het gebied blijft een favoriete ontmoetingsplaats voor de lokale LGBT-gemeenschap.

Vandaag:  PIANO BARMorgen:  #?*! ME UP VRIJDAGEN

Iconische Gaybar in het hart van Greenwich Village. De Stonewall Inn werd in juni 1969 door de politie overvallen, maar de opdrachtgevers vochten die avond terug en gaven de Gaybevrijdingsbeweging een kickstart.

Als geboorteplaats van gay Pride blijft The Stonewall de beroemdste LGBT-bar in Amerika. De locatie organiseert themafeesten, karaoke-avonden, dragshows en verschillende wekelijkse / maandelijkse evenementen - kijk op hun Facebook-pagina voor meer informatie.

dichtstbijzijnde station: Station Christopher Street

Kenmerken

bar, muziek, livemuziek, dragshows, karaoke

Bijgewerkt: 25 mei 2022

53 Christopher Street , New York

Weekdag: 2:4 - XNUMX:XNUMX uur
Weekend: 1 - 4 uur

2.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 3 stemmen Stemmen

De Hangar Bar bevindt zich in Christopher Street in West Village in New York City. Het is een populaire gay-duikbar in dezelfde wijk als de beroemde Stonewall Inn​ Ze hebben regelmatig twee aanbiedingen voor één drankje.

Kenmerken

bar

Bijgewerkt: 25 mei 2022

115 Christopher St #1, New York

Weekdag: 5:12 - XNUMX:XNUMX uur
Weekend: 5 - 2 uur

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

De Gaybevrijdingsbeweging is misschien begonnen bij The Stonewall Inn maar Julius 'is de oudste Gaybar in New York. De bar is open sinds het midden van de 19e eeuw. Het werd in de jaren zestig populair bij Gay's.

De Mattachine Society organiseerde in 1966 een "slok-in". Geïnspireerd door de burgerrechtenbeweging, was het een protest tegen het beleid van de State Liquor Authority om vergunningen te verwijderen uit bars die LGBT-mensen dienden. Het was een van de gebeurtenissen die leidden tot Gaybevrijding.

Je kunt elke donderdag een Mattachine Night bij Julius 'bijwonen en de Gaygeschiedenis van New York proeven.

dichtstbijzijnde station: 9th Straat

Kenmerken

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 25 mei 2022

159 W 10th St, New York

Weekdag: ma-do: 4-2 uur Vrijdag: 4 uur - 00 uur.
Weekend: zaterdag: 12 - 2 uur Zondag: 12 - 12 uur.

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

Een van de legendarische gay-locaties van Greenwich Village. Marie's Crisis staat bekend om zijn leuke, relaxte sfeer waarbij klanten meezingen met klassieke Broadway-showmelodieën, begeleid door een live pianist.

Bezocht door muziektheaterstudenten en af ​​en toe een beroemdheid zoals Jimmy Fallon. Geweldige plek om te genieten van muziek van Mary Poppins, The Lion King, West Side Story, Mamma Mia, Aladdin, etc.

Binnen is de ruimte beperkt, dus verwacht een wachtrij.

dichtstbijzijnde station: Christopher Street

Kenmerken

bar, muziek, live muziek

Bijgewerkt: 25 mei 2022

59 Grove Street, New York

Weekdag: 4:4 - XNUMX:XNUMX uur
Weekend: 4 - 4 uur

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

Morgen:  Frisky vrijdag

Gaybar in Greenwich Village (sinds 1993). Pieces Bar biedt drag-shows, wedstrijden, games, sexy barmannen, feestavonden met DJ.

Dagelijks geopend van 2 tot 4 uur. Happy hour van maandag tot en met vrijdag (2-8 uur). 21+ alleen.

dichtstbijzijnde station: Christopher Street / Sheridan-plein

Kenmerken

bar, muziek, dans, dragshows

Bijgewerkt: 25 mei 2022

8 Christopher Street, New York

Weekdag: 2:4 - XNUMX:XNUMX uur
Weekend: 2 - 4 uur

3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 7 stemmen Stemmen

Chelsea

Chelsea was de grootste 'gayborhood' van New York totdat het werd overgenomen door Hell's Kitchen. Het is echter nog steeds de thuisbasis van veel Gay-inwoners van NYC, met minder exclusieve Gay-locaties dan in het verleden.

Morgen:  DJs

Chelsea-filiaal van de favoriete Gaysportbar van New York. BOXERS beschikt over grote tv-schermen, pooltafels en een dakterras (geopend in de zomer).

De hete barmannen (vaak shirtless) serveren drankjes en pizza's in hun boxershort (zoals de naam al doet vermoeden). De andere BOXERS-bar bevindt zich in Hell's Kitchen.

dichtstbijzijnde station: 14th Straat

Kenmerken

bar, muziek

Bijgewerkt: 25 mei 2022

37 W 20th Street, New York

Weekdag: 4:2 - XNUMX:XNUMX uur
Weekend: 1 - 4 uur

3.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 3 stemmen Stemmen

Populaire Gaybar en nachtclub in Chelsea. REBAR (voorheen "G Lounge" genoemd) is een geweldige plek om de hele nacht te drinken, te kletsen en te dansen. Er zijn twee bars met veel zitjes.

REBAR organiseert verschillende thema-evenementen, met dragshows, diva-theatrics elk weekend, Showtune-zondagen, live dj's en dansfeesten, waaronder de populaire "BOYS" -avond.

Kenmerken

bar, muziek, dans, evenementen

Bijgewerkt: 25 mei 2022

225 W 19th Street, New York

Weekdag: 4:1 - XNUMX:XNUMX uur
Weekend: 4 - 1 uur

3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 16 stemmen Stemmen

Midtown

Midtown is het epicentrum van Manhatten. Hier vindt u veel van de belangrijkste hotels van New York en toeristische topattracties, zoals The Rockefellers Center en The Museum of Modern Art.

Vandaag:  Diner met de diva's

Als je op zoek bent naar een dragshow in New York, kun je het niet beter doen dan Lips. Er zijn nachtelijke shows en eetervaringen. De show verandert elke avond. U kunt genieten van kreeftravioli terwijl u wordt geserveerd en vermaakt door de meest woeste koninginnen van de stad.

Je krijgt van alles een beetje, van Bitchy Bingo tot Dinner with the Divas en beroemde imitators. Er is ook een alles wat je kunt drinken op Broadway boozy brunch.

Het bevindt zich in Midtown East, vijf blokken verwijderd van het Rockefeller Center.

dichtstbijzijnde station: Lexington Av

Kenmerken

bar, muziek, slepen,

Bijgewerkt: 25 mei 2022

227 East 56th Street, New York City


2.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 2 stemmen Stemmen

Brooklyn

Brooklyn heeft veel geweldige Gaybars. Omdat het de dichtstbevolkte wijk van NYC is, zou je niets minder verwachten!

Nieuwe en opwindende bar in Brooklyn, New York. Wu Lou Lounge, voorheen bekend als Club Langston, biedt een volledig dranken- en cocktailmenu, evenals een volledig menu met snacks.

Happy Hour is tussen 4 en 8 uur, bier is voor de halve prijs en elke dag vind je speciale drankjes van $ 5. Geweldige muziek en tal van wekelijkse en speciale thema-evenementen.

dichtstbijzijnde station: Metrostation Franklin Avenue

Bijgewerkt: 25 mei 2022

1073 Atlantic Avenue, Brooklyn, New York City

Weekdag: 16:00-00:00
Weekend: 16:00-00:00

3 Dollar Bill is de grootste Gaybar in Brooklyn, New York. Het is een geweldige plek om de nacht door te brengen en het is net zo vreemd als de lente. Het staat in een enorm magazijn, dus er is voldoende ruimte om te sjouwen.

Dit is een geweldige plek om je gay-avondje uit in Brooklyn af te sluiten nadat je van een bar bent gesprongen Excelsior naar Metropoliet.

Er zijn regelmatig dragshows en knallende dj-sets.

Je vindt zelfs Del Sur Cocina, een Mexicaanse keuken achterin met een terras.

dichtstbijzijnde station: Montrose Avenue

Kenmerken

bar, muziek, dans, slepen

Bijgewerkt: 25 mei 2022

260 Meserole St, Brooklyn, New York

Weekdag: 14:00 - 04:00
Weekend: 14:00 - 04:00

3.6
Publieksbeoordeling

Vanaf 5 stemmen Stemmen

Good Judy is een populaire Gaybar in Brooklyn. Gebouwd in de voormalige Excelsior-barruimte (het was de oudste Gaybar in het zuiden van Brooklyn), eren ze de erfenis en het belang van queer-identiteit in Brooklyn.

Evenementen die hier worden gehouden, variëren van cabaret tot drag, die zeker zullen entertainen. Het heeft een gezellige tuin - The Backyard - perfect om 's avonds van een cocktail te genieten.

Good Judy staat bekend om de fantastische drankjes, geweldige muziek en het attente personeel. Het is erg geliefd bij zowel de lokale bevolking als nieuwkomers.

dichtstbijzijnde station: Station 9 Straat

Kenmerken

bar, tuin, merch, piano, lounge

Bijgewerkt: 25 mei 2022

563 5th Ave, New York City

Weekdag: 17:00 - 22:00 uur
Weekend: 17:00 - 22:00 uur

Metropolitan is een levendige Gaybar in de wijk Williamsburg in Brooklyn. Deze populaire ontmoetingsplaats verwelkomt Gay's en hetero's om te genieten van betaalbare drankjes en indiemuziek.

Binnenin vind je een pooltafel en 2 open haarden; buiten kunt u profiteren van de weelderige buitenruimte. Happy hours dagelijks tussen 15 en 00 uur.

Kenmerken

bar, muziek, karaoke, dans

Bijgewerkt: 25 mei 2022

559 Lorimer St, Brooklyn

Weekdag: 15:00-04:00
Weekend: 15:00-04:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

The Rosemont is de meest recente toevoeging aan de Gaybarscene in New York. Het is gelegen in de trendy wijk Williamsburg in Brooklyn, een gebied met een grote Gaypopulatie. Omdat dit Brooklyn is, kun je veel hipsters en mensen verwachten die in de digitale wereld werken.

Happy hour heeft meestal goede deals - best handig in een stad die zo prijzig is als New York.

De Rosemont is deels een loungebar, deels een club. Buiten is er een zithoek waar je je kunt mengen met goedgeklede locals. Ze organiseren ook regelmatig drag-shows en dj's 's nachts.

dichtstbijzijnde station: Broadway

Kenmerken

bar, muziek, dans, dragshows

Bijgewerkt: 25 mei 2022

63 Montrose Ave, Brooklyn, New York City

Weekdag: 17:00-04:00
Weekend: 15:00-04:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

Vandaag:  Femme Turf

The Deep End is een bar en eetcafe waar stevige taco's en hamburgers worden geserveerd. Op sommige avonden wordt The Deep End een Gaybar met dragshows en af ​​en toe thema-avonden, zoals otterparty's voor de behaarde herenavonturier.

Het eten is erg Amerikaans, denk dus aan de beroemde aardappelpuree van tante Missy, cheesecake en curly friet. Het wordt geserveerd met een hipster-twist, dus verwacht honing en sriracha bij je spek.

De meeste weekenden zijn er drag-brunches.

Gesloten voor de winter.

Kenmerken

bar, restaurant, muziek, karaoke

Bijgewerkt: 25 mei 2022

1080 Wyckoff Ave, Ridgewood, New York

Weekdag: Maandag: Gesloten Dinsdag - Vrijdag: 18:00 - 04:00
Weekend: 12:00 - 04:00

1.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 53 stemmen Stemmen

Populaire Gaybar en een van de nieuwere Gaylocaties in Brooklyn. Macri Park biedt een ongedwongen sfeer, gezellig interieur en ruime buitenruimte.

De bar trekt alle soorten klanten aan met zijn levendige dragshows, warme barmannen en stevige drankjes. Gelegen in de levendige wijk Williamsburg van de gemeente.

Kenmerken

bar, muziek, slepen, karaoke

Bijgewerkt: 25 mei 2022

462 Union Ave, Brooklyn

Weekdag: 15:00-04:00
Weekend: 15:00-04:00

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

Mood Ring is een eigenzinnige bar in astrologie-stijl in Brooklyn, die zichzelf omschrijft als door vrouwen geleid en LGBTQ-vriendelijk. De bar heeft een donkere en treffend humeurige sfeer, waarbij gebruik wordt gemaakt van neonlichten en lichte lichten om een ​​koele en veilige omgeving te creëren. Mood Ring serveert astrologische cocktails en er treden regelmatig dj's op. Mood Ring is een geweldige drinkplek voor de jongere of astrologische shes, theys en Gay's.

Bijgewerkt: 25 mei 2022

1260 Myrtle Ave, Brooklyn

Weekdag: 6:2 - 6:3 (maandag - woensdag) 6:4 - XNUMX:XNUMX (donderdag) XNUMX:XNUMX - XNUMX:XNUMX (vrijdag)
Weekend: 6u - 4u (zaterdag) 6u - 2u (zondag)

Happyfun Hideaway is een unieke bar met tiki-thema en cocktails, decor en snacks met een tropisch thema. De bar is LGBTQ+-vriendelijk en heeft de sfeer van een kleine stad.

Bijgewerkt: 25 mei 2022

1211 Myrtle Ave, Brooklyn

Weekdag: 4:4 - XNUMX:XNUMX
Weekend: 4u - 4u (zaterdag) 2u - 4u (zondag)

Queens

Queens ligt op Long Island en is meer een woonwijk dan Manhattan. Je vindt er enkele van de meest opwindende Gaybars van NYC.

Friend's Tavern is een ontspannen Gaybar in de wijk Jackson Heights in Queens.

Friend's Tavern staat bekend als de oudste Gaybar in Queens en is trots op zijn rustige sfeer en bescheiden houding.

Deze lokale Gaybar verwelkomt diverse buurtmassa's en biedt sterke cocktails en goede muziek.

Kom hier om nieuwe vrienden te maken en te genieten van een authentiek Queens-avondje uit.

Kenmerken

bar, muziek

Bijgewerkt: 25 mei 2022

78-11 Roosevelt Ave, Jackson Heights

Weekdag: 16:00-04:00
Weekend: 16:00-04:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

Levendige Gaybar en nachtclub in Jackson Heights. Hombres Lounge biedt een Manhattan-sfeer in Queens met regelmatige happy hours, karaoke-avonden en themadansfeesten.

Hombres Lounge werkt samen met lokale LGBT + en Latijnse organisaties om bewustzijn en gelijkheid te bevorderen.

Kenmerken

bar, muziek, dans, karaoke, restaurant

Bijgewerkt: 25 mei 2022

85-28 37th Ave, Jackson Heights, New York

Weekdag: 17:00 - 04:00
Weekend: 17:00 - 04:00

4.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 3 stemmen Stemmen

Morgen:  Karaoke

Albatross Bar is een vriendelijke Gaybar in Queens in het hart van Astoria.

In de gezellige zaal vind je pooltafels, dartborden en een jukebox, evenals een full-service bar.

De lokale bevolking trekt naar Albatross Bar vanwege de smakelijke cocktails, het warme interieur en de gastvrije drukte.

Deze Gaybar in de buurt organiseert de hele week karaoke-avonden en dragbingo.

Af en toe biedt Albatross open mic-avonden, stand-upcomedy en trivia.

Kenmerken

bar, muziek, karaoke, livemuziek, dans

Bijgewerkt: 25 mei 2022

36-19 24th Ave, Astoria

Weekdag: 17:00-04:00
Weekend: 17:00-04:00

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

True Colors is een levendige Gaybar in de wijk Jackson Heights in Queens, op een steenworp afstand van het beste gay-nachtleven van de wijk.

Deze bar zonder attitude is de thuisbasis van vriendelijke barmannen, goede drankjes en leuke muziek.

Diverse menigten verzamelen zich de hele week bij True Colors voor de gehoste evenementenavonden, waaronder hete dansers, dj-avonden en dansfeesten.

Kenmerken

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 25 mei 2022

79-15 Roosevelt Ave, Jackson Heights

Weekdag: 16:00-04:00
Weekend: 16:00-04:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.