Gaybars in New York City

Gaybars in New York City

New York City heeft een van de populairste gaybarscènes ter wereld. Van Greenwich Village tot Hell's Kitchen, de Big Apple heeft een Gaybar voor iedereen. Hier is onze gids voor de beste Gaybars in New York City.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Hell's Kitchen

Hell's Kitchen is een uiterst coole wijk in de buurt van Broadway, waar veel van de beste Gaybars van NYC te vinden zijn, waaronder Therapy and Industry.

Vandaag:  Sherry - Live zang- en comedyshowMorgen:  Queen - Wekelijkse Drag Revue

Industry is een van Hell's Kitchen's populairste gay-locaties. Met nachtelijke shows is deze bar alleen contant toegankelijk, hoewel er 2 geldautomaten aanwezig zijn. De industrie heeft een drukke after-workscene en een nachtelijk happy hour. Deze Gaybar van 4,000 m² is vooral druk in het weekend en zit meestal vol met knappe Gaymannen.

dichtstbijzijnde station: 50th Straat

Functies

bar

Bijgewerkt: 22-sep-2021

355 West 52nd Street, New York

Weekdag: 5:00 - 4:00 uur
Weekend: 5:00 - 4:00 uur

3.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 65 stemmen Stemmen

Door Gay's beheerde en beheerde bar en lounge in Hell's Kitchen. HARDWARE biedt enkele van de beste DJ's in NYC en vermakelijke drag queens, zowel lokaal als gasten.

Gelegen in het centrum van Manhattan. 7 dagen per week geopend. Happy hour, 2-8 uur (maandag-vrijdag).

Functies

bar, muziek, dans, dragshows

Bijgewerkt: 15-okt-2021

697 10th Avenue, New York

Weekdag: 12:00 - 04:00
Weekend: 12:00 - 04:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 52 stemmen Stemmen

Deze stijlvolle gay-cocktailbar die al meer dan 25 jaar het hart vormt van de Gayscene in New York.

The Townhouse heeft 3 bars en biedt nachtelijke pianoshows door de beste artiesten van New York. Er is regelmatig livemuziek en evenementen, vaak gecentreerd rond Broadway-deuntjes.

De bar trekt een volwassen gemengd publiek en het 'Men At Work'-type aan - dus kom niet opdagen in een leren korte broek en een vintage Madonna-vest. Kleed je smart casual, al is een jas niet verplicht.

dichtstbijzijnde station: Lexington Ave / 59th Street

Functies

bar, live muziek

Bijgewerkt: 09-jun-2021

236 E 58th Street, New York


3.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 73 stemmen Stemmen

Een geliefde Gaybar in New York sinds 1995. In die tijd stond Barracuda bekend als een hol van Bohemen - het soort plek waar je Eartha Kitt of Nathan Lane zou zien en waar Broadway-beroemdheden op het podium zouden springen en a capella zouden zingen.

Tegenwoordig gaat Barracuda nog steeds sterk, met een zeer vriendelijke en gastvrije sfeer, gehost door enkele slepen uit New York, zoals Sherry Vine en actrice Candis Cayne.

Opmerking: De plaats is klein, maar dat is een deel van zijn charme.

dichtstbijzijnde station: 23rd Street

Functies

bar, muziek, drag-shows

Bijgewerkt: 09-jun-2021

275 W 22nd Street, New York

Weekdag: 16:00 - 04:00
Weekend: 16:00 - 04:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 108 stemmen Stemmen

Lucky Cheng's is de oorspronkelijke thuisbasis van het drag-diner. Het bestaat al sinds 1993 en het is een soort vestiging in de Gayscene in New York. Geniet van een driegangenmaaltijd terwijl de beste dragqueens hun hele leven lang lip-synchroniseren.

Je kunt ook hun beroemde woestijn met hoge hakken proberen, 's werelds meest campest-snoepje. Er gaat niets boven een roze chocoladeschoen gevuld met aardbeien en room.

Lucky Cheng's is alleen 's avonds in het weekend geopend.

dichtstbijzijnde station: 50 Street metro

Functies

bar, muziek, slepen, dansen, restaurant

Bijgewerkt: 09-jun-2021

605 W 48th St, New York


Weekend: alleen vrijdag- en zaterdagavond

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 107 stemmen Stemmen

Een leuke Gaybar in Hell's Kitchen, New York. Deze bar met cowboythema is ontworpen om eruit te zien als een saloon uit het Wilde Westen - denk aan "Coyote Ugly" maar dan met mannelijke barmannen.

Afgezien van de hete barmannen die op de bar dansen, serveert Flaming Saddles ook geweldige cocktails met regelmatige drankaanbiedingen - Happy Hour van 3 tot 9 uur. Alleen contant geld wordt geaccepteerd.

Als je in Los Angeles bent, kijk dan eens naar de zustertak - Vlammende Zadels WeHo.

dichtstbijzijnde station: 50th Straat

Functies

bar, muziek

Bijgewerkt: 17-sep-2021

793 9th Avenue, New York

Weekdag: 15:00 - 04:00
Weekend: 12:00 - 04:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Hell's Kitchen's langstlopende Gaybar. POSH Bar & Lounge is een meer intieme aangelegenheid dan sommige van zijn ruigere tegenhangers in New York.

De bar organiseert wekelijkse thema-evenementen, waaronder Frisky Fridays tot Sexy Saturdays, met nachtelijke dj's en regelmatige dragshows. Als je honger hebt, is de pizza ook best lekker. Happy hour van 2 tot 9 uur.

Functies

bar, muziek, dans, dj, dragshows

Bijgewerkt: 20 juli 2021

405 W 51st Street, New York


3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

De Toolbox Bar is een al lang bestaande Gay-duikbar in de Upper East Side.

De Toolbox biedt onderdak aan een reeks populaire evenementen, waaronder drag-optredens, karaoke, bingo en ander live-entertainment. Kijk op hun website voor meer informatie.

Bijgewerkt: 18-okt-2021

1742 2nd Ave, New York

Weekdag: ma - wo: 4:2 - 4:4 do: XNUMX:XNUMX - XNUMX:XNUMX
Weekend: za: 2 - 4 uur Zo: 2 - 2 uur

Rise is een relaxte Gaybar in Hell's Kitchen, een paar straten verderop Vlammende zadels en Industrie. De ruimte is vrij klein en de inrichting is ingetogen. Een wervelende glitterbal voegt echter wel een vleugje kamp toe.

Rise Bar is het bewijs dat je niet genoeg Gaybars kunt hebben in Hell's Kitchen. Het is meestal druk en het publiek is gemengd, hoewel voornamelijk Gaymannen.

Er zijn regelmatig evenementen zoals karaoke-avonden, Drag Race-vertoningen en laat op de avond dansen in het weekend. Als je dorst hebt, ga dan naar Thirsty Thursday voor een avond vol hete mannen en hete muziek.

dichtstbijzijnde station: 50 Street metro

Functies

bar, muziek, karaoke, dans

Bijgewerkt: 09-jun-2021

859 9th Ave, New York

Weekdag: ma-do: 16:00-02:00
Weekend: vr-za: 15:00-04:00 zo: 15:00-02:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 51 stemmen Stemmen

De favoriete gay-sportbar van New York. BOXERS is meestal volgepakt, altijd leuk en staat bekend om het feit dat warme barmannen drankjes in hun boxers serveren - in overeenstemming met de naam.

De bar heeft pooltafels, pizza's uit de steenoven, 2-voor-1 happy hours. Tijdens het Drag Race-seizoen kun je langs komen voor een drankje en naar de koninginnen kijken op plasma-tv's. In de zomer gaat de bar op het dak open.

BOXERS heeft twee locaties in NYC: een in Hell's Kitchen en een andere in Chelsea.

Functies

bar, muziek

Bijgewerkt: 09-jun-2021

742 9th Avenue, New York

Weekdag: 16:00 - 02:00
Weekend: 12:00 - 04:00

3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 64 stemmen Stemmen

East Village

East Village grenst aan Greenwich Village en staat bekend om zijn nachtleven en trendy restaurants. Het is het voormalige stampende terrein van Andy Warhol en Jean-Michel Basquiat.

Al twintig jaar een Gay-instelling in East Village in New York. De Phoenix bar & nachtclub (voorheen "The Bar" genaamd) trekt een jeugdig, trendy publiek.

The Phoenix organiseert regelmatig evenementen, thema-avonden, livemuziek, dansfeesten met dj's en go-go-dansers. De jukebox van de bar zit vol met knallende pophits. Kijk op hun Facebook voor evenementdetails.

dichtstbijzijnde station: 1st Avenue

Functies

bar, muziek, dans, live muziek

Bijgewerkt: 09-jun-2021

447 E 13th Street, New York

Weekdag: 15:00 - 04:00
Weekend: 15:00 - 04:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 54 stemmen Stemmen

De Gay-populaire bar en uitgaansgelegenheid Club Cumming, eigendom van acteur Alan Cumming, biedt elke avond van de week een scala aan beruchte uitvoerende artiesten.

Deze voormalige gay-duikbar is omgebouwd tot Weimar-cabaret voor de 21e eeuw en trekt nog steeds een grote 'alternatieve' queer menigte.

Terwijl eigenzinnige locaties in New York beginnen te verdwijnen, is het leuk om enkele overblijfselen van Bohemen te zien. De bar wordt rond middernacht het drukst. Kijk op hun website voor evenementdetails.

dichtstbijzijnde station: Broadway-Lafayette

Functies

bar, muziek, dans, cabaretshows, livemuziek

Bijgewerkt: 09-jun-2021

505 E 6th Street, New York

Weekdag: 19:00 - 03:00
Weekend: 19:30 - 04:00

4.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 60 stemmen Stemmen

NO BAR is een nieuwe Gaybar in East Village met een hippe inrichting en kunstwerken van Dachi Cole. De cocktails zijn behoorlijk indrukwekkend. NYC heeft lang behoefte gehad aan een Gaybar die gespecialiseerd is in cocktails!

Het werd geopend door Angela Dimayuga, een invloedrijke figuur in de restaurantscene van NYC.

Er zijn regelmatig dragshows en clubavonden. Je kunt eten, drinken en dineren, Drag Race kijken… wat wil je nog meer?

dichtstbijzijnde station: Astor Pl

Functies

bar, muziek, cocktails

Bijgewerkt: 12-okt-2020

The Standard, 25 Cooper Sq, New York

Weekdag: ma-wo: 17:00-02:00 do-vr: 17:00-03:00
Weekend: Za: 17:00-03:00 Zo: 17:00-02:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

Rustige Gaybar in de kelder in East Village in NYC. Nergens heeft een pretentieloze sfeer en er worden redelijk geprijsde drankjes geserveerd.

Het publiek is gemengd, hoewel voornamelijk Gay. Als je jezelf omschrijft als "non-scene" op Grindr, doe je het hier goed. Het is geen houding, geen leeftijdsdiscipline.

Nergens worden regelmatig thema-avonden georganiseerd met dj's, go-go-dansers en cruisey dark room. Niet echt een plek om te dansen, maar geweldig om te socializen.

dichtstbijzijnde station: 1st Avenue

Functies

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 12-okt-2020

322 E 14th Street, New York

Weekdag: 15:00 - 04:00
Weekend: 15:00 - 04:00

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen Stemmen

Greenwich Village

Greenwich Village was ooit het Boheemse en artistieke centrum van New York. Stijgende vastgoedprijzen hebben het nu veel duurder gemaakt. De thuisbasis van 'The Stonewall Inn', mogelijk de beroemdste Gaybar ter wereld, het gebied blijft een favoriete ontmoetingsplaats voor de lokale LGBT-gemeenschap.

Vandaag:  PIANO BARMorgen:  PIANO BAR

Iconische Gaybar in het hart van Greenwich Village. De Stonewall Inn werd in juni 1969 door de politie overvallen, maar de opdrachtgevers vochten die avond terug en gaven de Gaybevrijdingsbeweging een kickstart.

Als geboorteplaats van gay Pride blijft The Stonewall de beroemdste LGBT-bar in Amerika. De locatie organiseert themafeesten, karaoke-avonden, dragshows en verschillende wekelijkse / maandelijkse evenementen - kijk op hun Facebook-pagina voor meer informatie.

dichtstbijzijnde station: Station Christopher Street

Functies

bar, muziek, livemuziek, dragshows, karaoke

Bijgewerkt: 22-okt-2021

53 Christopher Street , New York

Weekdag: 14:00 - 04:00
Weekend: 14:00 - 04:00

4.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

De Hangar Bar bevindt zich in Christopher Street in West Village in New York City. Het is een populaire gay-duikbar in dezelfde wijk als de beroemde Stonewall Inn​ Ze hebben regelmatig twee aanbiedingen voor één drankje.

Functies

bar

Bijgewerkt: 09-jun-2021

115 Christopher St #1, New York


De Gaybevrijdingsbeweging is misschien begonnen bij The Stonewall Inn maar Julius 'is de oudste Gaybar in New York. De bar is open sinds het midden van de 19e eeuw. Het werd in de jaren zestig populair bij Gay's.

De Mattachine Society organiseerde in 1966 een "slok-in". Geïnspireerd door de burgerrechtenbeweging, was het een protest tegen het beleid van de State Liquor Authority om vergunningen te verwijderen uit bars die LGBT-mensen dienden. Het was een van de gebeurtenissen die leidden tot Gaybevrijding.

Je kunt elke donderdag een Mattachine Night bij Julius 'bijwonen en de Gaygeschiedenis van New York proeven.

dichtstbijzijnde station: 9th Straat

Functies

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 12-okt-2020

159 W 10th St, New York

Weekdag: 11:00-04:00
Weekend: 11:00-04:00 / 12:00-03:00

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

Een van de legendarische gay-locaties van Greenwich Village. Marie's Crisis staat bekend om zijn leuke, relaxte sfeer waarbij klanten meezingen met klassieke Broadway-showmelodieën, begeleid door een live pianist.

Bezocht door muziektheaterstudenten en af ​​en toe een beroemdheid zoals Jimmy Fallon. Geweldige plek om te genieten van muziek van Mary Poppins, The Lion King, West Side Story, Mamma Mia, Aladdin, etc.

Binnen is de ruimte beperkt, dus verwacht een wachtrij.

dichtstbijzijnde station: Christopher Street

Functies

bar, muziek, live muziek

Bijgewerkt: 22 februari 2021

59 Grove Street, New York

Weekdag: 16:00 - 04:00
Weekend: 16:00 - 04:00

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Gaybar in Greenwich Village (sinds 1993). Pieces Bar biedt drag-shows, wedstrijden, games, sexy barmannen, feestavonden met DJ.

Dagelijks geopend van 2 tot 4 uur. Happy hour van maandag tot en met vrijdag (2-8 uur). 21+ alleen.

dichtstbijzijnde station: Christopher Street / Sheridan-plein

Functies

bar, muziek, dans, dragshows

Bijgewerkt: 09-jun-2021

8 Christopher Street, New York

Weekdag: 14:00 - 04:00
Weekend: 14:00 - 04:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Chelsea

Chelsea was de grootste 'gayborhood' van New York totdat het werd overgenomen door Hell's Kitchen. Het is echter nog steeds de thuisbasis van veel Gay-inwoners van NYC, met minder exclusieve Gay-locaties dan in het verleden.

Vandaag:  Smirnoff woensdag

Chelsea-filiaal van de favoriete Gaysportbar van New York. BOXERS beschikt over grote tv-schermen, pooltafels en een dakterras (geopend in de zomer).

De hete barmannen (vaak shirtless) serveren drankjes en pizza's in hun boxershort (zoals de naam al doet vermoeden). De andere BOXERS-bar bevindt zich in Hell's Kitchen.

dichtstbijzijnde station: 14th Straat

Functies

bar, muziek

Bijgewerkt: 12-okt-2020

37 W 20th Street, New York

Weekdag: 16:00 - 02:00
Weekend: 12:00 - 04:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Populaire Gaybar en nachtclub in Chelsea. REBAR (voorheen "G Lounge" genoemd) is een geweldige plek om de hele nacht te drinken, te kletsen en te dansen. Er zijn twee bars met veel zitjes.

REBAR organiseert verschillende thema-evenementen, met dragshows, diva-theatrics elk weekend, Showtune-zondagen, live dj's en dansfeesten, waaronder de populaire "BOYS" -avond.

Functies

bar, muziek, dans, evenementen

Bijgewerkt: 09-jun-2021

225 W 19th Street, New York

Weekdag: 16:00 - 02:00 / 04:00
Weekend: 16:00 - 04:00 / 02:00

3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 65 stemmen Stemmen

Midtown

Midtown is het epicentrum van Manhatten. Hier vindt u veel van de belangrijkste hotels van New York en toeristische topattracties, zoals The Rockefellers Center en The Museum of Modern Art.

Vandaag:  Twisted BroadwayMorgen:  Diner met de diva's

Als je op zoek bent naar een dragshow in New York, kun je het niet beter doen dan Lips. Er zijn nachtelijke shows en eetervaringen. De show verandert elke avond. U kunt genieten van kreeftravioli terwijl u wordt geserveerd en vermaakt door de meest woeste koninginnen van de stad.

Je krijgt van alles een beetje, van Bitchy Bingo tot Dinner with the Divas en beroemde imitators. Er is ook een alles wat je kunt drinken op Broadway boozy brunch.

Het bevindt zich in Midtown East, vijf blokken verwijderd van het Rockefeller Center.

dichtstbijzijnde station: Lexington Av

Functies

bar, muziek, slepen,

Bijgewerkt: 12-okt-2020

227 East 56th Street, New York City


2.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Washington Heights

Washington Heights is een grote wijk in het noorden van Manhatten. Het wordt begrensd door Harlem.

Boxers, de derde outlet van Amerika's favoriete Gaysportbar, is de belangrijkste Gaybar in de wijk Washington Heights in New York. Verwacht hete shirtloze barmannen en regelmatige Gayfeesten. Op het buitenterras kun je naar een sportwedstrijd kijken, een steenovenpizza eten en drinken.

Als je in de bovenstad van Manhattan bent, is het een bezoek waard. Happy hour is erg gelukkig en begint meestal om 8 uur - het is momenteel de hele week 2 voor 1!

Functies

bar, muziek

Bijgewerkt: 12-okt-2020

3820 Broadway, New York

Weekdag: 16:00-02:00
Weekend: 13:00-04:00 / 02:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 54 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.