Lesbische bars in New York City

Lesbische bars in New York City

Niet veel steden hebben speciale lesbische bars, maar New York City heeft een levendige scene. Ontdek de beste lesbische bars in New York in onze gids voor de beste drink- en ontmoetingslocaties.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Ginger's Bar is een populaire lesbische bar in Brooklyn met een gastvrije sfeer en vriendelijke drukte.

Deze informele ontmoetingsplaats in de buurt biedt happy hour-drankspecials, een pooltafel en een terras om je te mengen.

Ginger's Bar staat op zichzelf bekend als een oriëntatiepunt in Brooklyn en verwelkomt een diverse klantenkring, maar richt zich vooral op de lesbische scene van Brooklyn.

Speciale evenementenavonden zijn onder meer bingo, karaoke en dansfeesten.

Functies

bar, muziek, dans, karaoke

Bijgewerkt: 12-okt-2020

363 5th Ave, Brooklyn

weekdag: 17: 00-04: 00
weekend: 14: 00-04: 00

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

Cubbyhole is een langlopende lesbische bar en Gaybar in New York, waar verschillende mensenmassa's uit het dorp welkom zijn.

Hier wordt u verwelkomd door een kitscherige inrichting, vriendelijk barpersoneel en schrikbarend goede drankaanbiedingen (zoals margarita's van $ 2 op dinsdag).

In deze eigenzinnige Gaybar vind je een jukebox en gratis popcorn om je gelukkig te houden.

Een van de belangrijkste trekpleisters van Cubbyhole zijn de levendige dorpelingen, bekend om hun levendige meezingers.

Functies

bar, muziek

Bijgewerkt: 12-okt-2020

281 W 12th St A, New York

weekdag: 16: 00-04: 00
weekend: 14: 00-04: 00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Henrietta Hudson is een van de meest beroemde lesbische bars in New York, die al meer dan 25 jaar in West Village heeft gediend.

Eclectische menigten komen hier samen voor happy hour-drankspecials en doordeweekse thema-avonden.

Deze levendige lesbische bar biedt muziek om de massa te plezieren, met avonden variërend van Latijns-geïnspireerde dans tot rock.

Karaoke is een nietje bij Henrietta Hudson, met klanten die elke dinsdag het podium op gaan om hun favorieten te zingen.

Functies

bar, muziek, dans, live muziek, karaoke

Bijgewerkt: 12-okt-2020

438 Hudson St, New York

weekdag: 17: 00-02: 00
weekend: 16: 00-04: 00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.