Gay-sauna's in Northwich

Gay-sauna's in Northwich

Northwich heeft zijn eigen Gaysauna - beschouwd als een van de beste Gaysauna's in het VK.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Klik hier voor de aanbevolen hotels in Northwich.

Vandaag:  Vrijdag is My Day - geen dresscode

De belangrijkste Gaysauna & cruiseclub in Northwich. Faciliteiten omvatten een jacuzzi, stoombad, droge sauna, koffiebar, bar, kluisjes, privécabines, speelkamer, gratis WiFi en meer.

In de sauna worden verschillende thema-evenementen gehouden. Toegang £ 14 (£ 10 na 5 uur). De eerste zaterdag van elke maand is "Bears, Cubs & Admirers Day". Bezoek hun website voor actuele aanbiedingen en informatie over evenementen.

Gelegen op een uur rijden van Liverpool en Manchester. Er is een busdienst die stopt op de hoofdweg, direct buiten het gebouw. Vraag naar de halte "Winnington Lane - Solvay Road".

dichtstbijzijnde station: trein: Hartford of Northwich

Eigenschappen

bar, café, stoombad, sauna, jacuzzi / warm zwembad, gratis wifi, alleen voor volwassenen, cruise / fetisj, donkere kamer

Bijgewerkt: 05-jan-2021

Winnington Lane, Northwich

weekdag: 11:00 - 20:00
weekend: 11:00 - 20:00 uur

3.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 179 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.