Gay Osaka · Diensten

Gay Osaka · Diensten

Onze verzameling van andere Gaybedrijven, dienstverleners en LGBT-organisaties in Osaka.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

De Kansai Rainbow Parade is de grootste LGBT-parade in Kansai, die jaarlijks in Osaka wordt gehouden.

Het evenement is bedoeld om het bewustzijn te bevorderen en diversiteit te vieren, met een parade, shows, feesten en leuke activiteiten. Iedereen is welkom om mee te doen.

Lees meer op onze speciale evenementpagina voor Gay pride van Osaka.

Bijgewerkt: 24-aug-2020

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 54 stemmen Stemmen

Kansai Queer Film Festival (KQFF) is het op een na grootste internationale Gayfilmfestival in Japan. Het festival wordt jaarlijks gehouden in Osaka en Kyoto.

In Osaka wordt het evenement meestal gehouden in het Toyonaka Center for Gender Equality bij ETRE Toyonaka, op 2 minuten lopen van de zuidelijke uitgang van Toyonaka Station (Hankyu Takarazuka-lijn).

Bijgewerkt: 17 februari 2020

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.