Osaka Gay Sauna's

Osaka Gay Sauna's

Op zoek naar een beetje stomend plezier? Onze verzameling van de vreemdelingenvriendelijke Gaysauna's in Osaka biedt volop gelegenheid om de lokale mannen te ontmoeten.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Gaycruiseclubs in Osaka worden op een aparte pagina beoordeeld.

De grote Daikichi-Gaysauna, die 24 uur per dag open is, verwelkomt mannen in de jaren 20-40, gelegen in de Gaywijk van Doyama. Er zijn privékamers met of zonder bad beschikbaar.

Twee soorten toelating: rust (¥ 2000 / 4-12 uur) of verblijf (¥ 2500 / 7-3 uur).

Eigenschappen

stoomkamer, sauna, donkere kamer

Bijgewerkt: 20-aug-2020

12-12 Doyama, Kita, Osaka

weekdag: 24 uur
weekend: 24 uur

3.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 63 stemmen Stemmen

Vreemdelingenvriendelijke Gaysauna in Osaka. Business Inn Royal gebruikt hetzelfde systeem als Hokuoukan. De sauna heeft de gebruikelijke faciliteiten, een jacuzzi en een solarium. Er zijn privékamers beschikbaar, zowel in Japanse als in westerse stijl.

Heeft de neiging om meer volwassen jongens aan te trekken (eind jaren 30 en hoger). Open 24 uur. Kijk op de website voor toegangsprijzen.

Eigenschappen

stoombad, sauna, relaxcabines

Bijgewerkt: 20-aug-2020

1-2-4 Ebisu-higashi, Naniwa, Osaka

weekdag: 24 uur
weekend: 24 uur

3.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 208 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.