Gay groepsreis: Galápagos-expeditie

Gay Group Trip:

Galápagos Expedition

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Begin aan een 11-daagse reis rond de prachtige Galápagos. Je vaart met de National Geographic Endeavour II, die een meeslepende en intieme escapade belooft voor slechts 96 gasten. Ontdek de rijke fauna, actieve vulkanen en het uitgestrekte zeereservaat van de Galapagos, allemaal in het gezelschap van gelijkgestemde reizigers.

Je LGBT+-avontuur begint in Quito, geroemd om zijn onberispelijk bewaard gebleven historische centrum. De charme van Quito, gelegen op een hoogte van 9,350 meter, vindt zijn oorsprong in de 16e-eeuwse oorsprong, gebouwd bovenop een oude Inca-stad. Je vliegt dan naar het eiland Baltra, gevolgd door een veerboot naar het eiland Santa Cruz. Duik hier in de groene hooglanden van het eiland en ontmoet de legendarische reuzenschildpadden bij het Charles Darwin Research Station.

Uw reis zet vervolgens koers naar het idyllische eiland Santa Fe, waar witte zandstranden en zeeleeuwenharems wachten. Ga verder naar South Plaza Island, de thuisbasis van landleguanen en een levendig zeeleven. North Seymour Island biedt een unieke mix van vogelkolonies, zeeleeuwen en zeeleguanen, terwijl de witte stranden van Santa Cruz Island perfecte snorkelmogelijkheden bieden. De vulkanische landschappen en de waterrijke wateren van Bartolomé Island zijn niet te missen.

Ter afsluiting van de cruise keert u terug naar het vasteland voor een rustige nacht in Guayaquil. Deze tropische stad, gelegen aan de rivier de Guayas, is het commerciële hart van Ecuador.

Vertrekdata

28 augustus 2025 woensdag

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: Galápagos-expeditie
Gay groepsreis: Galápagos-expeditie
Gay groepsreis: Galápagos-expeditie
Gay groepsreis: Galápagos-expeditie
Gay groepsreis: Galápagos-expeditie
Gay groepsreis: Galápagos-expeditie
Gay groepsreis: Galápagos-expeditie

Uitsplitsing van groepsreizen

Dag 1-3 Quito's
Dag 1-3 Quito's
Bij aankomst op de luchthaven wordt u hartelijk welkom geheten door het warme en vriendelijke team dat u naar het Go Quito Hotel zal begeleiden. Je zult genieten van een boeiende reis naar het historische centrum van Quito, waar je het beroemde Onafhankelijkheidsplein kunt bezoeken en je kunt vergapen aan de koloniale barokke schoonheid van de kerk La Compañía. Je gaat dan verder naar San Francisco Square, een groots koloniaal gebouw dat de stad siert. Je brengt zelfs een bezoek aan de chocoladewinkel Yumbos in het hart van het koloniale centrum van Quito, waar je kunt genieten van de betoverende wereld van het proeven van chocolade. Vervolgens kom je de ontzagwekkende Maagd van El Panecillo tegen, ook wel bekend als de Maagd van Quito - een van de hoogste beelden van Zuid-Amerika op 135 meter hoogte. Geniet van een lunch in restaurant Pims del Panecillo, waar je kunt genieten van een optreden van de eerste folkloristische groep gevormd door LGBTQ+ individuen. Je bezoekt ook het Midden van de Wereld en het Equatoriaal Monument.
Dag 3-4 Galápagos - Balta, San Cristóbal en Bartolomé
Dag 3-4 Galápagos - Balta, San Cristóbal en Bartolomé
Stap aan boord van het expeditieschip, zorgvuldig ontworpen om zowel comfort als meeslepende verkenning te bieden. Je expeditie ontvouwt zich terwijl je tussen de eilanden Baltra en San Cristóbal navigeert, waarbij je Santa Cruz en verschillende andere opmerkelijke bestemmingen omvat. Elke dag biedt u mogelijkheden voor wandelingen in de natuur onder leiding van deskundige lokale natuuronderzoekers, maar ook voor activiteiten zoals zwemmen, snorkelen, kajakken, excursies per boot met glazen bodem en zodiac-verkenningen. Beklim de vulkanische kegel van Bartolomé en geniet van een adembenemend uitzicht op Pinnacle Rock en de omliggende stranden. Na de wandeling duik je in het azuurblauwe water om te zwemmen of snorkelen tussen scholen levendige rifvissen. Misschien heb je zelfs het voorrecht om met Galápagos-pinguïns te zwemmen.
Dag 5-6 Isla Floreana en Isla Santa Cruz
Dag 5-6 Isla Floreana en Isla Santa Cruz
Op Isla Floreana maak je een wandeling naar een schildpaddenstrand en een lagune bewoond door flamingo's en andere vogelsoorten. Bij Champion Islet snorkel je samen met speelse zeeleeuwen en bezoek je vervolgens Post Office Bay, een historische plek gesticht door 18e-eeuwse walvisvaarders. Als u een brief tegenkomt die is gericht aan iemand in de buurt, is het de traditie om deze persoonlijk af te leveren. Begin dag zes met een bezoek aan het Charles Darwin Research Station op Isla Santa Cruz, de thuisbasis van unieke soorten reuzenschildpadden. Maak daarna een wandeling door de stad Puerto Ayora voordat u zich naar de hooglanden begeeft voor een kans om reuzenschildpadden in hun natuurlijke habitat te observeren en te fotograferen.
Dag 7 - Isla Santiago en Isla Española
Dag 7 - Isla Santiago en Isla Española
Ga op verkenning door getijdenpoelen en onderwatergrotten op zoek naar Galápagos-pelsrobben, zeeleguanen, zeeleeuwen, kustvogels en Sally Lightfoot-krabben op Isla Santiago. Dompel jezelf onder in een vogelparadijs op Isla Española, waar je zwaluwstaartmeeuwen, Española-spotvogels, domoren en zwaaide albatrossen tegenkomt (seizoensgebonden). Wandel tussen levendige groen-rode zeeleguanen en opvallende lavahagedissen, en observeer zeeleeuwen van dichtbij op een ongerept wit zandstrand.
Dag 8-9 Isla Isabela en Isla Fernandina
Dag 8-9 Isla Isabela en Isla Fernandina
Verken op Isla Isabela het grootste eiland van de archipel, de thuisbasis van zeeleguanen, een overvloed aan zeeschildpadden, 's werelds enige looploze aalscholversoort en de enige pinguïnsoort op de evenaar. Vaar met Zodiac en wandel tegen de achtergrond van kolossale schildvulkanen. Snorkel vervolgens in het koele water dat vaak walvissen en dolfijnen naar het gebied trekt. Op Isla Fernandina ga je op avontuur in de zeeleguanen-haven van Punta Espinoza, waarbij je verharde lavastromen doorkruist. Ontmoet Galápagos-haviken, zeeleeuwenkwekerijen en zeldzame vliegende aalscholvers terwijl je dit opmerkelijke eiland verkent. Geniet van ontmoetingen met zeeschildpadden, pinguïns en af ​​en toe een zeeleguaan.
Dag 10-11 Guayaquil
Dag 10-11 Guayaquil
Op dag 10 stapt u van boord en vliegt u naar Guayaquil. Bij aankomst wordt u privé naar het Wyndham Guayaquil Hotel gebracht om in te checken. Er wordt een licht lunchbuffet geserveerd en de avond wordt gemarkeerd door een gedenkwaardig afscheidsdiner in een plaatselijk restaurant, waar u afscheid kunt nemen van uw medereizigers.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag