Gay groepsreis: 8-daagse Inca-avontuur

Gay Group Trip:

8 Day Inca Adventure

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Geniet van de meest iconische bezienswaardigheden van Peru tijdens deze 8-daagse Gaygroepreis. Ervaar de Inca-ruïnes van Machu Picchu, neem een ​​schilderachtige trein door de Andes en bezoek de met pinguïns gevulde Ballestas-eilanden.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: 8-daagse Inca-avontuur

Uitsplitsing van groepsreizen

mujer-peruana-1890424_1920
Dag 1: Lima
Bij aankomst in Peru bevindt u zich in het hart van een van de meest levendige steden. In Lima ontmoet je andere leden van de groep voordat je de hoogtepunten van de stad gaat verkennen. Dompel jezelf onder in de beroemde culinaire scene, het prachtige uitzicht op de kust en de levendige geschiedenis. Er is ook een kans om deel te nemen aan het bruisende nachtleven.
machu-picchu-2782850_1920
Dag 2 en 3: Heilige Vallei
Nadat we de opwinding van Lima hebben ervaren, gaan we naar het nabijgelegen Cusco. Nadat we over de Andes zijn gevlogen, vestigen we ons in de Heilige Vallei, voorheen bekend als de thuisbasis van een Inca-keizer. Hier zullen we de komende twee nachten van onze reis doorbrengen, ondergedompeld in de schilderachtige landschappen van de regio.
peru-2486842_1920
Dag 4: Machu Picchu en Aguas Calientes
In de ochtend vertrekken we vanuit Ollantaytambo om een ​​schilderachtige trein door de Andes te nemen. We reizen langs de Urubamba-rivier en komen al snel aan in het bergstadje Aguas Calientes. Na een korte pauze aan de voet van de berg, wagen we ons naar Machu Picchu, waar we worden opgewacht door een lokale Peruaanse gids. Na veel te hebben verkend, reizen we terug de berg af om de nacht door te brengen in Aguas Calientes, omringd door de schoonheid van de berg.
vinicunca-2702788_1920
Dagen 5, 6 en 7: Cusco
Vandaag ervaar je de serene zonsopgang boven Machu Picchu, of je kunt Wayna Picchu beklimmen voordat je weer in het schilderachtige treintje springt. We gaan terug naar Cusco voor een verblijf van drie nachten, waar je de lokale oude sites kunt verkennen, unieke lekkernijen kunt proeven en zelfs het Gay-uitgaansleven kunt ervaren bovenop de Andes.
historisch centrum-3416862_1920
Dag 8: Lima
Op je laatste dag vier je feest met een gay groepsreis over de beroemde Incatrail. Nadat je de wonderen van de Inca-geschiedenis hebt ervaren, zeg je tot ziens in Peru.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag