Gay groepsreis: China - cultuur en geschiedenis

12 dagenvan £5575

Over deze reis

Beginnend in Beijing, zullen we gedurende 12 dagen historische bezienswaardigheden zien, zoals het Tiananmen-plein, Terracotta Warriors en de Chinese Muur. Verken de uitgestrekte metropolen Shanghai en Beijing en bekijk de echte paradijzen Gulin en Yangshuo.

Deze luxe gay groepsreis combineerde een eclectisch scala aan bezienswaardigheden en activiteiten, waardoor dit een perfecte manier is om het vasteland van China te ervaren.

Uitsplitsing van groepsreizen

Dag 1: Aankomst in Peking

Bij aankomst brengen we je naar het Waldorf Astoria Hotel. 'S Avonds genieten we samen van een welkomstdiner.

Dag 2: Peking

We beginnen onze eerste dag in de Tempel van de Hemel. Beginnend met Tai Chi in het park, gaan we vervolgens naar het Tiananmen-plein om het iconische monument te verkennen en vervolgens de Verboden Stad binnen te gaan.

Onze dag zal een inleiding zijn tot de tradities, cultuur en geschiedenis van Peking, terwijl we door de parken slenteren en de klassieke architectuur van China zien.

Dag 3: Peking

Na een vroeg ontbijt gaan we naar een rustig deel van de Chinese muur. Het Mutianyu-gedeelte van de Grote Muur biedt een meer intieme ervaring met 's werelds langste door mensen gemaakte structuur.

Op dit 2.5 kilometer lange stuk van de Grote Muur kun je meer dan een uur lopen en tweeëntwintig wachttorens bezoeken. Je krijgt ook de kans om een ​​kabelbaan langs de muur te nemen en vele adembenemende uitzichten te zien.

Dag 4: Peking naar Xian

Vanmorgen varen we langs het Kunming-meer en zien we de rustige keizerlijke tuinen van het Zomerpaleis.

We gaan dan naar de Long Corridor, een hal van 728 meter, beladen met de historische kunstcollectie van Chinese keizers. Later op de dag stappen we op een snelle trein naar Xian.

Xian

Dag 5: Xian

Vandaag zullen we een van de meest iconische locaties van China zien, de Terracotta-krijgers. Deze gebeeldhouwde soldaten, paarden en strijdwagens, een van de grootste archeologische vondsten in de geschiedenis van de mensheid, zijn een verbazingwekkend overblijfsel van de oude Chinese geschiedenis. Naar schatting meer dan 100,000 mannen en bijna 40 jaar te maken, zult u versteld staan ​​van de enorme omvang van het vakmanschap.

Later op de dag lopen we langs de muren van Xian, enkele van de oudste bouwwerken in heel China, en verkennen we de levendige moslimwijk.

Dag 6: Xian naar Guilin

We beginnen vroeg en gaan naar Guilin. Bij aankomst wordt u naar uw hotel gebracht, waar u na uw reis kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Eenmaal uitgerust, gaan we naar de Reed Flute Cave, de thuisbasis van een galerij met kalkstenen grotformaties die de lijn van kunst en natuur vervagen. Daarna beginnen we aan een boottocht langs de Two-Rivers-Four-Lakes, het ideale vervoermiddel om het prachtige natuurlijke landschap van Guilin te bekijken.

Guilin

Dag 7: Guilin - Yangshuo

Als we Guilin verlaten, ervaren we de Li River Cruise langs de Lijang River. Je krijgt de kans om van boord te gaan en lokale dorpen te verkennen voordat we doorgaan naar Yangshuo.

Yangshuo staat bekend om zijn ongelooflijke landschap, lokale lekkernijen en vriendelijke sfeer. Het is de thuisbasis van de 'grootste markt ter wereld'.

Dag 8: Yangshua

Van fietsen op het platteland tot bamboevlotten langs de Li-rivier, het zit vandaag boordevol.

'S Middags wandelen we door het schilderachtige stadje Fuli, over kasseien en stenen huizen die meer dan 1000 jaar oud zijn. de dorpen van het vasteland van China.

Dag 9: Yangshuo - Shanghai

We keren terug naar Guilin en brengen je naar de luchthaven om je naar Shanghai Pudong te vliegen. Met een bevolking van 18.7 miljoen zullen ze veel te ontdekken hebben in deze multiculturele metropool.

Of het nu gaat om de architectuur die overblijft van de Yuan-dynastie of de vissersdorpen bij de haven, Shanghai is de perfecte plek om oud en nieuw China te verkennen.

Sjanghai

Dag 10: Shanghai

Aan het begin van onze dag bezoeken we het Shanghai Museum om ons vertrouwd te maken met de stad. Met meer dan 120,000 onschatbare stukken in de collectie, is het Shanghai-museum een ​​essentiële plek om kennis te maken met het oude antiek en de kunst van China.

Daarna gaan we naar de Yuyan Garden en de oude Bazaar, om de vredige tuinen in het hart van Shanghai te bekijken en vervolgens de lokale markten van de stad te bekijken.

Dag 11: Shanghai

Op onze laatste dag gaan we naar het pittoreske waterstadje Zhujiajiao. Gelegen aan de kriskras doorkruisende waterwegen die uit het Dianshan-meer stromen, is deze stad een rustig einde van onze eclectische Gaytrip.

Na onze dagtour door Zhujiajiao gaan we terug naar het hotel. Uw laatste middag heeft u ter vrije besteding om te doen wat u wilt voor ons afscheidsdiner.

Sjanghai

Dag 12: Vertrek

Breng de ochtend door met doen wat u wilt en geniet van uw laatste momenten in Shanghai voordat u vertrekt.

Bel onze reisexperts 1-888-489-8383

Maak een Aanvraag