Groepsreis voor Gay's: Colorado Ranch

Gay Group Trip:

Colorado Ranch

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Bezoek een van Amerika's meest onderschatte staten tijdens deze gay groepsreis in Colorado. Ervaar once-in-a-lifetime activiteiten zoals paardrijden rond een ranch, wildwatervaren in de Colorado-rivier en reizen naar Wine Country.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Groepsreis voor Gay's: Colorado Ranch

Uitsplitsing van groepsreizen

Colorado Ranch Gay-groepsreis
Dag 1: Aankomst op Grand Junction
Bij aankomst op de luchthaven wordt u opgewacht en naar ons hotel in het prachtige Wine Country gebracht. Deze avond maak je kennis met je medeGayreizigers tijdens een decadent welkomstdiner van lokale gerechten.
Colorado Ranch Gay-groepsreis
Dag 2: Wijnland
Word wakker met een stevig ontbijt en breng uw ochtend ontspannen door bij het zwembad. Deze middag wagen we ons aan Colorado's Wine Country, waar je lokale wijnhuizen zult bezoeken. Nadat we wat lokale producten hebben geproefd, gaan we verder naar de ranch waar je je kunt vestigen in het pension en kunt genieten van een smakelijk diner.
Colorado Ranch Gay-groepsreis
Dag 3 tot 7: Ranchactiviteiten
De volgende dagen zullen bestaan ​​uit ranchactiviteiten, waardoor je een authentieke Colorado-ervaring krijgt. Elke dag begint met een vers ontbijt, gevolgd door verschillende activiteiten, waaronder: paardrijden, kleiduivenschieten, vliegvissen en wildwatervaren. De avonden worden besteed aan ontspanning door middel van kooklessen, wandelingen of luieren aan het zwembad. Elke avond worden er cocktails en diner georganiseerd waar de groep samen van kan genieten. Op een avond wordt er een speciaal 8- tot 12-gangenmenu geserveerd, bereid door een chef-kok.
Colorado Ranch Gay-groepsreis
Dag 8: Vertrek
Helaas markeert vandaag het einde van je gay avontuur op de ranch in Colorado. Geniet van een laatste ontbijt op de ranch voordat u op tijd naar de luchthaven wordt gebracht voor uw terugvlucht.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag