Gay groepsreis: ontdek Sicilië

Gay Group Trip:

Discover Sicily

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Sicilië is het grootste eiland in de Middellandse Zee en zit boordevol cultuur, geschiedenis en lekker eten. De groepsreis bestrijkt grotendeels Oost-Sicilië, waar we de mooie stranden, barokke paleizen en de Etna zullen verkennen. Met een gelijkgestemde groep maak je boottochten rond het eiland, geniet je van de beste Italiaanse keuken en bezoek je de hoogste vulkaan van Europa.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: ontdek Sicilië

Uitsplitsing van groepsreizen

Sicilië
Dag 1: Aankomst
Welkom op Sicilië! We beginnen in het centrum van Catania, waar u wordt verwelkomd door onze gastheren. Zij zullen je helpen je te settelen en je informeren over de komende avonturen. We delen een heerlijk welkomstdiner en nemen je daarna mee uit voor een drankje in Catania's.
Sicilië
Dag 2: Catania
Op je eerste volledige dag maak je tijdens een rondleiding kennis met Catania. Al wandelend door de Romeinse baden, het kasteel van Urniso en nog veel meer, maken we kennis met de architectuur en geschiedenis van de stad.

De rest van de dag is ter vrije besteding.
Sicilië
Dag 3: Etna
Vandaag bestijgen we de Etna! Als we een bescheiden 2,000 meter boven de zeespiegel bewandelen, worden we omringd door geweldige uitzichten.

Na onze wandeling zullen we genieten van een lokale lunch en daarna wat vrije tijd om verder te verkennen of uit te rusten na de wandeling. 's Avonds genieten we van de beste pizza die Sicilië te bieden heeft.
Sicilië
Dag 4: Taormina
Vandaag gaan we naar de prachtige stad Taormina en maken een wandeltocht. We passeren de verbazingwekkende verborgen tuinen en het beroemde Griekse theater van Taormina.

Later op de dag varen we langs de Middellandse Zee en zien we de bezienswaardigheden aan zee. Zoals Sirens Bay, de Cave of Love en de Blue Grotto.
Syracuse Sicilië
Dag 5: Syracuse
Het volgende op onze route is het prachtige Syracuse. Opnieuw maken we tijdens een wandeltocht kennis met Syracuse. Terwijl we door het archeologische park toeren, leren we de geschiedenis van Syracuse kennen.

Na onze historische rondleiding gaan we naar het strand! Voel je vrij om te wandelen, winkelen of ontspannen op deze ontspannende middag.
Sicilië
Dag 6: 0tot
Verder en omhoog naar het pittoreske stadje 0to. De laatbarokke architectuur heeft de stad tot UNESCO Werelderfgoed verklaard! Gelegen in een uitgestrekte vallei zijn de landschappen van 0to een lust voor het oog.
Sicilië
Dag 7: Syracuse
Vrije dag. Breng de dag door met genieten van de zon en dan komen we samen voor een afscheidsmaaltijd.
Sicilië
Dag 8: Afscheid
Na het ontbijt zeggen we gedag! U wordt naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag