Gay groepsreis: ervaar Costa Rica

Gay Group Trip:

Experience Costa Rica

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Maak je klaar om het verbluffende gay Costa Rica te ervaren met deze groepsreis. Tijdens deze gay groepsreis ga je volop strand- en barhoppen, maar ook genieten van de natuurlijke schoonheid van het land. Verwacht regenwouden, vulkanen en nog meer cultuur te zien op een van de meest iconische locaties van Midden-Amerika.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: ervaar Costa Rica
Gay groepsreis: ervaar Costa Rica
Gay groepsreis: ervaar Costa Rica
Gay groepsreis: ervaar Costa Rica

Uitsplitsing van groepsreizen

blij-2723487_1920
Dag 1: San Jose
Je gay groepsreis begint in de hoofdstad van het land en je hebt de hele middag om de bruisende stad te verkennen. 's Avonds kunt u zich verheugen op een buffet rijk aan Costa Ricaanse lekkernijen en lokale gerechten. Nadat je voldoende verzadigd bent, heb je de kans om wat Lati0-dansen en het nachtleven te ervaren.
vulkaan-poas-1246159_1920
Dag 2, 3 en 4: Arenal-meer en Volca0
Nadat je de opwinding van San Jose hebt ervaren, word je meegenomen om nog meer van Costa Rica te ontdekken. Vervolgens gaan we als eerste naar Arenal, met een actieve vulkaan, tokkelbanen en adembenemende landschappen. Als je over de rand van de krater van Poas volca0 kijkt, zie je een actieve volca0 van dichtbij. Je krijgt ook een bezoek aan een waterval met warmwaterbronnen, verborgen in de diepten van de jungle.
heksen-rots-1060816_1920
Dagen 5, 6 en 7: privévilla (Guanacaste of Las Aguas)
Als je eenmaal genoeg hebt van het bezoeken van bezienswaardigheden, kun je je verheugen op een ontspannende rust in een privévilla. De privévilla is uitgerust met een eigen buitenjacuzzi en ligt verscholen in de jungle, waardoor het de perfecte plek is om uw hoofd te laten rusten. Als u zich rusteloos voelt, kunt u overdag op uw gemak de jungle verkennen, op zoek naar watervallen en stranden.
luiaard-2759724_1920
Dagen 8, 9 en 10: Manuel Antonio
Gedurende deze dagen heb je de gelegenheid om Manuel Antonio te verkennen, een plaats die bekend staat om zijn flora en fauna. Van apen tot reptielen tot vogels tot luiaards, verwacht het allemaal te zien in Manuel Antonio. Sommige reizigers willen misschien het wereldberoemde Gaystrand bezoeken, dat wordt bezocht door mensen van over de hele wereld. Er is ook een nationaal park waar de inheemse flora en fauna van de regio te zien is. Je wordt begeleid door een gids, die je door het park leidt, waarna we de lokale sociale scene gaan verkennen.
vulkaan-718277_1920
Dagen 11 en 12: San Jose
Om je Costa Ricaanse avontuur af te sluiten, keren we terug naar de hoofdstad. Kijk uit naar het einde van uw reis met een drankje aan het zwembad, voordat u afscheid neemt van de prachtige natie.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag