Gay groepsreis: Grand Canyon River Rafting

Gay Group Trip:

Grand Canyon River Rafting

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Als je op zoek bent naar avontuur, dan is deze gay groepsreis iets voor jou. Ervaar gay Arizona met spannende snelle rafttochten en breng je nachten door onder de sterren terwijl je geniet van het spectaculaire uitzicht op de Grand Canyon.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: Grand Canyon River Rafting
Gay groepsreis: Grand Canyon River Rafting
Gay groepsreis: Grand Canyon River Rafting
Gay groepsreis: Grand Canyon River Rafting
Gay groepsreis: Grand Canyon River Rafting

Uitsplitsing van groepsreizen

architectuur-1846684_1920
Dag 1: Aankomst in Las Vegas
Om je reis te beginnen, ontmoet je je medereizigers en gids in Las Vegas zelf. Vanavond kunt u op uw gemak de avond doorbrengen, uiteraard na een korte introductie van de gids. Vier je eerste nacht in stijl, of ga vroeg naar bed om je voor te bereiden op de komende week - de keuze is aan jou.
hoefijzerbocht-1908283_1920
Dag 2: Lees Ferry naar Badger Creek Rapids
Verwacht een vroege start vandaag, want we gaan ons avontuur beginnen. We nemen een bus naar Lees Ferry, gelegen waar de Paria-rivier de Colorado-rivier ontmoet, deze veerboot biedt snelle toegang tot de Grand Canyon. Onderweg halen we alle spullen op die we onderweg nodig hebben, voordat we aankomen bij de Colorado River voor de lunch. Kijk uit naar een van de meest iconische bewoners van de canyon, de Great Blue Heron, voordat we de Badger Creek Rapids naderen. Nadat we wat geologie en geschiedenis van je gids hebben opgedaan, zoeken we een strand om ons kamp op te slaan voor de komende nacht.
grand-canyon-vista-2357832_1920
Dag 3: Anasazi Ruins
Word wakker met een stevig gekookt ontbijt voordat u terugkeert op het vlot. Slechts 2 km stroomafwaarts ligt de Roaring Twenties, een deel van de rivier dat snel achter elkaar een aantal stroomversnellingen omvat. Zodra de stroomversnellingen je wakker hebben gemaakt, stoppen we bij de South Canyon voor een korte wandeling naar de ruïnes van de Anasazi-indianen. Deze Indiase ruïnes herbergen het magnifieke Cliff Palace en zijn bezaaid met 700 jaar oude aardewerkscherven. Nadat je de ruïnes hebt verkend, gaan we naar de Redwall Cavern, waar je de keuze hebt om de rots te beklimmen of gewoon wat van zijn natuurlijke schoonheid in je op te nemen. Om de avond af te sluiten, wordt het diner vers geserveerd uit een braadpan op de rivier.
grand-canyon-2835690_1280
Dag 4: Sipapu
Opnieuw beginnen we de dag met een heerlijk ontbijt, waarna we stroomafwaarts reizen naar Nankoweap Canyon. Daarna wandelen we naar een nog grotere ruïne van Anasazi/Hisatsi0m, voor nog meer adembenemende uitzichten. Na een indrukwekkende wandeling gaan we officieel de Grand Canyon in. Kijk uit naar enkele van de meest uitdagende stroomversnellingen van vandaag, waarbij het water 25 meter langs de baan zakt.
geelsteen-2314024_1920
Dag 5: Hance Rapids
Liefhebbers van raften bereiden zich voor, want vandaag zullen we de grootste stroomversnellingen van deze reis tegenkomen, de Hance Rapids. De route bevat veel bochten en bochten, evenals een enorme val van 30 voet. Neem een ​​korte pauze om van het landschap te genieten terwijl de stroomversnellingen even uitdunnen. Binnenkort zullen we echter de Sockdolager Rapids, de Grapevine Rapids, Pipe Spring Rapids, Granite Rapids, Horn Creek Rapids en de enge Hermit Rapids naderen. Na een spannende dag raften heb je de kans om de Shinumo Creek op te wandelen naar een kleine waterval. Ontspan bij de rust van het water voordat u gaat slapen.
grand-canyon-1603071_1920
Dag 6: Stone Creek
Vandaag brengen we de dag door met wandelen. Kijk uit naar het verkennen van de Elves Chasm, Blacktail Canyon en Stone Creek. We bezoeken ook kort de Dubendorff Rapids, die enkele van de mooiste bezienswaardigheden bieden die de Grand Canyon te bieden heeft. 'S Avonds geniet je van een ander diner dat naast het kampvuur wordt gekookt.
canyonlands-1730077_1920
Dag 7: Lava Falls Rapids
Begin de dag goed met een warm ontbijt voordat we de Upset Rapids opvaren, die bekend staan ​​om hun formidabele karakter. We passeren ook het Hualapai Indianenreservaat op weg naar de volgende locatie. De middag bestaat uit verschillende wandelingen in de National Canyon en lunch in de Fern Glen Rapids. Na de lunch ontdekken we de beroemde Lava Falls Rapids, voordat we ontspannen met diner en drankjes in het kamp.
varen-1251431_1280
Dag 8: Pumpkin Springs
Vandaag bezoekt u Pumpkin Springs, een warmwaterbron genesteld in de kloof. Geniet van het landschap terwijl je luncht, want dit wordt je laatste nacht op de rivier. Verwacht vanavond te genieten van een heerlijk afscheidsdiner voordat u zich gaat settelen voor de nacht.
varen-1829208_1920
Dag 9: Canyon's End
Sluit uw gay-groepsreis af aan het pittoreske Lake Mead. Dit meer is ideaal om te zwemmen, aangezien de stroomversnellingen van de Colorado-rivier vanaf hier niet te zien zijn. Vervolgens reizen we in stijl op een speedboot, die ons naar de bus zal brengen die ons naar Las Vegas zal brengen. Breng de avond door in een nabijgelegen restaurant/bar, voordat u naar een van de beroemde shows van Las Vegas gaat, of geniet gewoon van het beroemde casi0.
weg-1303617_1920
Dag 10: Vertrek
Zeg vaarwel tegen je medereizigers, gids en Las Vegas, terwijl we afscheid nemen van dit raftingavontuur met Gaygroepen.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag